Камера в града под тепетата запечата нелепи кражби на пловдивчани.Крадливо

...
Камера в града под тепетата запечата нелепи кражби на пловдивчани.Крадливо
Коментари Харесай

Камера засне нелепи кражби в Пловдив: Един си хареса изтривалка, друг - цветя

Камера в града под тепетата запечата нелепи обири на пловдивчани.

Крадливо племе - такива ли сме българите? Защото в мненията под обява, споделена в обществената мрежа, тъкмо това установяват пловдивчани. Самата обява пък събира няколко нелепи обири, които са се случили на едно и също място в региона на бул. " Шести септември ".

" Интересни случки в гр. Пловдив на бул. " 6-ти септември ". Хората не крадат, те просто си взимат ", така Божидар Пейчев озаглавява обявата си в мрежата. Той е събрал три случая на обири и едно необяснимо  " нахлуване " над храстче.
На първото видео виждаме по какъв начин баба с внуче си взема цветя за у дома, до момента в който се прави на прелестно разсеяна.На второто видео леко залитащ господин употребява техники от " пияния занаятчия ", с цел да си вземе туя за у дома.Следват фрагменти от камерата, които демонстрират по какъв начин инцидентен минувач атакува нищо неподозиращото ново храстче.И последният случай - мъж с качулка на главата си хареса бърсалка.
Кражбите са се случили в границите на година, твърди мъжът, споделил кадрите от камерата за видеонаблюдение.

Божидар Пейчев счита, че няма смисъл да се подават тъжби в полицията.

" Не би имало толкоз огромен резултат, колкото ще е дълга разправията. За една бърсалка и едно храстче се надяваме да се видят какъв брой са жалки наподобяват... ", написа той.

А в този момент Ви предлагаме да прочетете част от мненията на пловдивчани:

" Не знам по какъв начин тъкмо да отвръщам... Да се дръзвам ли, да рева ли? Ганьо си е подобен, то ни е във вените просто! ", разяснява Йордан З.

" Толкова съм възмутена от тези възрастни хора, младежът да кажем, че е надрусан. Този с изтривалката и туята не е ли еднакъв човек? (съпруг на крадливата баба) ", написа Зина М.

" Леле, възмутително. Ужасна баба, на това ли учи детето? Ние не крадем баби, ние си взимаме ", добави Красимира И.

" Бабата с цветята, оня с туята и даже този с изтривалката са ясни. Ма онази черна нинджа е просто уникат. Горкото храстче, ще остане травмирано за цялостен живот ", написа шеговито Андрей Н.

Вижте и видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР