Камера е заснела катастрофата, която стана снощи в ЖР Тракия.

...
Камера е заснела катастрофата, която стана снощи в ЖР Тракия.
Коментари Харесай

Камера е заснела катастрофата с пет коли в Тракия ВИДЕО

Камера е снимала злополуката, която стана нощес в ЖР „ Тракия ”. Както TrafficNews.bg заяви случаят е станал след гонка сред два автомобила, при което единият у тях се блъска и нанася вреди на пет паркирани на бул. „ Освобождение ” коли.
Прочетете още
Кметът на региона Костадин Димитров  коментира, че кметството е в добра връзка с КАТ и се надява да бъде разрешено реализиране на проектите им за на понижаване на скоростта посредством неравности и предварителна защита с камери.

“Още през днешния ден имаме среща с районното ръководство. Подали сме документи и за планиране в Организация надзор по превоза планове за обезопасяване на кръговите кръстовища. На кръговото на Околовръстното имахме преди години този проблем с доста ПТП-та. Така взехме решение по наша самодейност да сложим неравности, които направиха по този начин, че от много години да няма рискови произшествия ”, съобщи Димитров пред TrafficNews.bg.

Участниците в случая са двама младежи на 22 и на 23 години. По данни на очевидци, малко преди удара БМВ-то и джип Порше Кайен са правили рискови маневри на пътя, осъществявайки гонка между тях, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В следствие водачът на БМВ-то изгубил надзор и блъснал 5 паркирани коли.

Двамата младежи са арестувани. Пробите за алкохол са негативни.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР