Камен Воденичаров май е на крачка от поредна раздяла със

...
Камен Воденичаров май е на крачка от поредна раздяла със
Коментари Харесай

Скок в ефира! Най-близкият на Слави го предава, подписва с b...

Камен Воденичаров май е на крачка от поредна разлъка със Слави Трифонов. Актьорът, който от три години работи в малкия екран на Дългия, разгласи преди дни, че става лице на ново риалити в кулинарната телевизия Soul&Pepper. Говори се обаче, че огромната му цел е Би Ти Ви, написа HotArena.net.

Новото шоу, което Камен Воденичаров ще води, се споделя „ Ястие на годината ”. В него професионални и занимание готвачи ще се състезават за най-хубава рецепта в 5 категории: ястие със зеленчуци, ядене с месо, обичайната българска манджа, ресторантско ядене и десерт. Участниците ще бъдат както професионални готвачи, по този начин и дилетанти, а в журито влизат готвачи, расторантьори и шефът на малкия екран – Иван Тодоров, който преди години беше изпълнителен продуцент на Нова телевизия. Форматът е авторски, премията е лично предаване в кулинарната телевизия, а преди дни Камен Воденичаров показа шоуто си в изявление за предаването „ Преди обед ” на Би Ти Ви. С него беше и новият му началник в кулинарната телевизия – Иван Тодоров.

Интересно е, че шоуто беше показано като „ първото кулинарно риалити у нас ”, макар че е известно, че у нас до миг са предавани и доста други кулинарни риалитита, в това число предаването „ Мастършеф ” на Би Ти Ви. Каква е повода тъкмо в Би Ти Ви да не се сетят, че са правили кулинарни риалитита, изключително като се има поради, че сега готвят следващ сезон на „ Мастършеф ”, не е ясно. Освен „ Мастършеф ”, у нас се излъчва и кулинарното риалити „ Хелс Китчън ” по Нова тв, а на първо място това Слави Трифонов направи „ Lord of the Chefs ” преди 11 години. Шоуто имаше единствено един сезон, само че това не трансформира обстоятелството, че точно то беше първото кулинарно риалити, снимано у нас.

Така или другояче, новото предаване е с водещ Камен Во., който към момента се изявява и по малкия екран на Слави – 7/8 ТВ, само че не е ясно докога ще остане там. При Дългия артистът води две стратегии – „ Вечерта на... ” и „ Вечерта на Ку-ку Бенд ”. Освен това понякога влиза в облици във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ”, което към момента не е сменило името си, макар че Слави Трифонов съвсем не се появява в него.

Говори се, че на Камен може да му е омръзнало да работи при някогашния си сътрудник в именитото студентско предаване „ Ку-ку ”, по тази причина се цели в нови планове. Искало му се да се изявява в Би Ти Ви, където понякога гостува, само че до момента не е водил лично шоу, с изключение на първият сезон на „ Сървайвър ” през далечната 2006-а. Известно е, че артистът се изявява и като продуцент, само че все още негови планове вървят главно в Българска национална телевизия. Нищо чудно да се цели в огромната частна телевизия, изключително откакто преди две години смениха програмния шеф.

В Би Ти Ви сега интензивно търсят нови излъчвания, с цел да обновят програмата си. Дали има късмет от кулинарния канал Воденичаров да се трансферира в огромната телевизия, към този момент не е ясно. Но той е упорит, въпреки и не толкоз, колкото някогашния си сътрудник Слави. Камен работи по-бавно, подвига по-малко звук към себе си, само че и не се замесва с кавги, за разлика от Трифонов. Позитивният му имидж го прави съвършен за консервативна телевизия като Би Ти Ви и нищо чудно скоро да забележим негово предаване в ефира й. Любопитно е, че по-малко от седмица откакто показа кулинарното си предаване в „ Преди обед ”, Воденичаров отново беше в предаването. Това стана предходната сряда. Той беше един от гостите, с които шоуто отпразнува рождения ден на музиканта Любо Киров. Дали е просто съвпадане, или има е по-дълбок смисъл в тези чести появи на артиста в малкия екран, евентуално скоро ще стане ясно.
 

 
   
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР