Камен bubble Костадинов е един от най-опитните геймъри в България.

...
Камен bubble Костадинов е един от най-опитните геймъри в България.
Коментари Харесай

Родната легенда Камен Костадинов пред Sportal.bg: Щастлив съм да видя български инвеститори в сферата на Esports

Камен " bubble " Костадинов е един от най-опитните геймъри в България. Той има зад тила си хиляди часове в Counter-Strike, както и част от огромните триумфи за родната сцена. Капитанът на SMASH Esports даде извънредно изявление за Sportal.bg , в което приказва за всичко най-интересно от света на електронните спортове.

-Здравей, ти си капитан и водач на SMASH Esports. Разкажи ни нещо за организацията, която е напълно нова?

- Здравей! Зад организацията SMASH се крият доста лица, само че самите шефове са DJ's братята Dimitri Vegas & Like Mike! Организацията е учредена в Белгия, множеството хора работят там, а играчите и нашият треньор от родните си страни. Изключителни експерти се крият зад SMASH и съм горделив да бъда част от този екип.

Super pumped for our @smashesportsgg CS:GO team!! @likemike @NickRoyaards pic.twitter.com/6XDxOTqeY8
— Dimitri Vegas (@dimitrivegas) January 28, 2020
- Какви са задачите пред теб и тима?
- Целта не ни се е трансформирала. До началото на месец май да бъдем в топ 30 и да се задържим там.

- Ти си най-опитният състезател в отбора и имаш големи наблюдения над развиването на един професионален играч. Смяташ ли, че геймърите от SMASH имат капацитета да се трансфорат в топ играчи?
- Истината е, че отделяме почти по 50 часа седмично, с цел да реализираме нашата цел. Като капитан и Антон Георгиев като треньор, даваме всичко от себе си, с цел да може всички играчи да се усещат удобно с ролята си. Естествено, че имам вяра, че могат да станат топ играчи, откакто не преставам да работя с всеки един от тях.
So happy to present you our new #CSGO line up!
2020 will get #SMASHed by @ToH1o @bubblen1CSGO @neextrela @ElGrucko @disco_doplan @fejtZcsgo Welcome to the #SMASH family boys!! #eatsleepSMASHrepeat pic.twitter.com/kx92AeBSkM
— SMASH Esports (@smashesportsgg) December 11, 2019
- Играл си в доста тимове, само че най-големите ти достижения са с Windigo Gaming. Как успяхте петима българи да пробиете и да стигнете до елита на международния гейминг?

- Отборът бе построен от доста надарени играчи. С доста работа, неизменност и жадност за триумф от всеки един, се реализираха резултатите. Всеки един състезател от Windigo има ярко бъдеще в областта на CS:GO.

- Кой е най-хубавият ти спомен до този миг в кариерата ти?
- Имам доста красиви мемоари, само че най-изпълващият е успеха на сцената на международното състезание с тима на Windigo Gaming.

- Как се отразява COVID-19 на всичко, което се случва в електронните спортове?
- Не се отразява добре на електронните спортове. Спонсори и вложители застават встрани, както и доста от шампионатите биват преместени напред във времето, до момента в който не премине пандемията. Истината е, че ние също страдаме, макар че работим в домашни условия.

- Преди броени часове Левски разгласи, че ще основава тим по Esports. Мнението ти и какво би трябвало да се случи, с цел да сме измежду огромните страни в този спорт?
- Няма по какъв начин да скрия, че съм извънредно благополучен да видя нови български вложители в областта на електронните спортове. Те ще не престават да се развиват, колкото по-рано спонсорите и вложителите го осъзнаят, толкоз по-добре за тях, а и за нас.
 Официално: Левски влиза в света на електронните спортове! - Какви са твоите персонални цели и фантазии в света на електронните спортове?
- Целта ми е да бъда в тим с идентични цели и той да бъде непрекъснат в резултатите си против топ 10 тимовете. Зад това обаче се крие извънредно доста работа, жертви, неизменност и дисциплинираност.

Снимки: hltv.org
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР