Камен Балбузанов-Куката е бил освободен от ареста! Наскоро спецмагистратите пускат

...
Камен Балбузанов-Куката е бил освободен от ареста! Наскоро спецмагистратите пускат
Коментари Харесай

Пуснаха Куката от ареста! Кримигероят е заприличал на горила зад решетките

Камен Балбузанов-Куката е бил освободен от ареста! Наскоро спецмагистратите пускат плевенският кримигерой под домакински арест, потвърдиха за " България Днес " от апелативния спецсъд. Така Куката към този момент е при фамилията и най-близките си хора.

Балбузанов пусна кадър с красивата си дъщеря Естел. " Обичам те! ", обръща се той към жена си Стела. Двете обичани девойки на кримигероя от самото начало го поддържат на съвещанията и се грижат за снабдяването му с храна в ареста. Последните 3 години Камен Куката изкарва в кауша като обвиняем за началник на тайфа за рекет, изнудване и побои. Част от времето прекарва в болничното заведение към Софийския затвор поради здравословни проблеми и камък в жлъчката. Куката е блъскал крепко на фитнес уредите зад решетките и е направил забележителни мускули като на същински културист, излиза наяве от фотография в обществените мрежи.

" Егати огромните ръки, батка ", четкат го приятелите. " Куката се завърна! ", разясняват другари на плевенския предприемач. Той беше закопчан през април 2017 година Според обвиняването бандата е работила от януари 2015 година, като в нея взели участие и две длъжностни лица. Това съгласно следствието са обвинителят от Окръжната прокуратура в Плевен Димитър Захариев и Мирослав Минков, който по това време е чиновник на регионалното звено " Охрана " към Министерството на правораздаването. Тежките обвинявания не устоят пред първата инстанция. Съдът стига до извода, че Балбузанов не е необут на тайфа, а проведена незаконна група изобщо не съществувала.

По време на правосъдното разследване се намират доказателства единствено за това, че Куката е обсебил надуваем детски батут във формата на палат, за което получава 4 година затвор. Батутът бил ситуиран в парк " Кайлъка ", а през почивните дни го сгъвали. Той е липсващ от хале, където бил спретнат дружно с паднали в него бонбони и солети, както и разклонител и касов уред. Балбузанов даже няма обвинявания за отнемане, а за кражба, разясняват юристите след присъдата. В хода на процеса очевидците всеобщо се отхвърлят от показанията си пред ченгетата и настояват, че не си спомнят да са изнудвани и притискани да бъдат охранявани от компании, близки до Куката. Не са събрани и доказателства бандата да е имала " упоритост да завземе бизнеса с произвеждане на самун в Плевенско ", както твърди спецпрокуратурата.

Според отбраната думите на очевидците са манипулирани от служителите на реда. Балбузанов от към месец е пуснат вкъщи при фамилията си Самият Балбузанов отбелязва, че едно от закононарушенията, за които е погнат, няма по какъв начин да го е направил, тъй като по това време бил прострелян и седял в инвалидна количка. Въпреки оправдателната част от присъдата плевенчанинът е оставен под стража. Защитата акцентира, че 3- годишният му престой на топло е равностоен на изтърпяване на наказване. Куката е преследван от Темида и по наркоделото на " Чуковете ", което се води против доближени до Таки. Този развой забуксува след изгубването на двама от подсъдимите. Докато търка нара, Камен Балбузанов записа да учи право.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР