Камелия взе лош пример от своята колежка Андреа и се

...
Камелия взе лош пример от своята колежка Андреа и се
Коментари Харесай

Взима пример от Андреа: Камелия по зърна

Камелия взе неприятен образец от своята колежка Андреа и се изтипоса по зърна в инстаграм. Блондинката пусна фото по потниче, а едната й гърда съзнателно е отвън дрехата. Загорели мъже незабавно засипаха с похвали огнената изпълнителка и под фрагмента нямаше нито един негативен коментар, видя Lupa.bg.



Андреа постоянно е подложена на критика за сходни голи фотоси, само че Камелия отнесе единствено похвали за порно фрагмента. Самата Камелия е измежду певиците, които не поставят особени старания да прикриват бюста си. Тя сама споделя в обществените мрежи фотоси, на които ѝ се вижда съвсем всичко, само че неотдавна в свое изявление съобщи, че в никакъв случай не е като останалите си колежки, които елементарно смъкват облеклата

Не са малко и случаите, в които гърдите ѝ изскачат от тоалета по време на участия, само че очевидно секси русокоската има къса памет. 

" Никога не съм прекрачвала границата, да заставам просташко и вулгарно. Това е вътрешна хигиена. Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета. Беше потрес за всички, с изключение на за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми сподели: " Уби ги всички " - съобщи в свое изявление Камелия, която очевидно не счита фотосите по зърна за вулгарни. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР