Камелия посече Пайнер“ < Устатата поп фолк дива се похвали, че след

...
Камелия посече Пайнер“
<
Устатата поп фолк дива се похвали, че след
Коментари Харесай

Камелия посече „Пайнер“: Отървах се и забогатях!

Камелия посече „ Пайнер “
< Устатата поп фолк дива се похвали, че откакто напуснала димитровградската компания, станала в пъти по-богата. Това русокоската заяви на почитателите си, с които беседва в мрежата.
< Единствената й болежка била, че не го е направила по-рано. Знаем, че чипровката би шута на компанията в далечната 2014 година. И от този момент са продуцира сама.
< Изпълнителката „ доля масло в огъня “, като съобщи, че откакто си тръгнала от „ Пайнер “ се почувствала свободна, самостоятелна и правила това, което харесва. Без ограничавания, „ без окови “. И в добавка се видяла най-сетне с пари.

< Както знаем, компанията провежда участията на артистите си, само че прибира затлъстял дял от облагата им.
< „ Видях се в действителност с пари, откогато се самопродуцирам и провеждам сама участията си по заведенията и празненствата, където мога да пея. Това може да се види и от сметките ми, които заявявам всяка година в Национална агенция за приходите “, съобщи Камелия.
< „ Добре са го споделили евреите. Най-добре  е самичък да си си стопанин, да работиш за себе. Изпитах на собствен тил какъв брой са правилни тези техни приказки “, добави „ огън момичето “.
< След като Камелия напусна „ Пайнер “, още много знакови имена напуснаха Митко Пайнера. Сред тях са Андреа, Глория, Десислава  и още други реализатори.
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР