Камелия, малкият Баян и любимият и Цветин отпразнуваха първия рожден

...
Камелия, малкият Баян и любимият и Цветин отпразнуваха първия рожден
Коментари Харесай

Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден

Камелия, дребният Баян и обичаният и Цветин отпразнуваха първия рожден ден на детето с охолно празненство.

Тематичното празненство беше на тематика: „ Малкият принц “, вдъхновенo от известната история на Екзюпери. Майката и детето бяха облечени публично в идентични бежови тоалети, а от очите им струеше благополучие, което се вижда на фотосите.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин изглеждаше празничното празненство на дребния Баян:

Камелия и Цветин направиха звездното празненство на сина им да наподобява съвършено. Прекрасният Баян имаше триетажна торта, с бяла и синя декорация. Пищната украса на тортата включваше фигурки от захарно тесто, звездички. Зад тях се изидигаше празнична арка с балони, още веднъж в тематичните цветове бяло, бежово, синьо и златно. Цветовата гама е изцяло съобразена с стилните трендове в цветовете.

 Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден Снимка: https://www.facebook.com/

Малкият принц блестеше в грациозен бежов костюм, а усмивките не слизаха от лицата на мама и тате. Облеклото на фамилията беше решено в същите цветове – бежово, синьо и бяло.

Камелия показа фотоси от прелестното празненство в Инстаграм и Facebook и написа следните думи от името на Баян: „ Тези дни навърших една годинка и всички ми пожелаха да съм жив и здрав и да порасна огромен и мощен. Благодаря ви! “

Още по-рано, Камелия постоянно в споделяла, че тя и обичаният мъж Цветин желаят да бъдат родители. Миналата година новината за бебето стремително се популяризира в обществените мержи, когато певицата разгласи събитието със фотоси.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР