Камелия, която представи новата си песен Двама непознати на 51-вия

...
Камелия, която представи новата си песен Двама непознати на 51-вия
Коментари Харесай

Камелия преоткрила Цветин след година раздяла

Камелия, която показа новата си ария „ Двама непознати ” на 51-вия си рожден ден на 10 януари, дължи доста на обичания си Цветин. Бившата пайнерка постоянно е изтъквала приноса на мъжа, с който са дружно към този момент 25 години, освен в развиването си като персона, а и в кариерата си. Двамата са имали компликации, само че точно, преодолявайки ги, се уверили, че са един за различен. Най-същественото им преоткриване се случило след година разлъка. Живеели настрана, само че се виждали непрекъснато.
„ Разбрах, че това е моят човек ”, показа Камелия за този миг от връзката си с Цветин. Чалга дивата се убедила, че Цветин е половинката й – и образно, и като темперамент, като държание, всячески. Камелия научила доста за любовта от него, като в същото време постоянно е изтъквала и заслугите му за триумфите си на сцената.

Тайната на щастливата им връзка е в грижата. Преди Камелия приемала любовта като взимане. Цветин я научил да дава. Любовта, счита певицата през днешния ден, е грижа и от двете страни. И до през днешния ден тя помни първата им целувка. Случила се в леден, снежен ден. А на Камелия й било горещо.

Що се отнася до триумфа в кариерата си, хитовата певица споделя, че допускала неточности, само че се поучила от тях и с помощта на тази умелост е днешната Камелия. Така че не съжалява за нищо. „ Правила съм неща, за които не съм била подготвена, подведена от личното си его. Правила съм неточности, само че е хубаво, че не ги дублирам ”, показа Камелия. Сред по-близките й приятелки в сектора е Емилия, която е в напреднала бременност. Двете се чували постоянно, само че в последно време не са говорили. Камелия, несъмнено, демонстрира схващане, че събитието, което следва на колежката й, а точно раждането на детето й от Жорж Башур, е по-важно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР