Камелия имаше рожден ден на 10 януари, но това е

...
Камелия имаше рожден ден на 10 януари, но това е
Коментари Харесай

Камелия в най-личното си интервю: За бременността, операциите, Цветин и още...

Камелия имаше рожден ден на 10 януари, само че това е единствено формалният мотив да " Уикенд " да наорави изявление със звездата.

Макар да навърши 51 години, родената в Чипровци фолк звезда продължава да наподобява зашеметително и да учестява пулса на мъжете. На външния й тип могат да завидят надалеч по-млади от нея колежки, а в „ Пайнер ” би трябвало доста да съжаляват, че са изгубили една от най-бляскавите си емблеми.
- Камелия, по какъв начин се чувствате на 51 години?

- Годините са просто една цифра за мен. Чувствам се доста добре, познаваща повече нещата от живота. Активна съм, работя непрекъснато, вървя по участия, имам няколко записани нови песни. В навечерието на рождения ми ден излезе последната - „ Двама непознати ”, която стана много бързо. Интересна е, друга. За пръв път имам ария по текст на Даниел Ганев, който преди този момент ми е правил аранжименти. С него и брачната половинка му Сиана, която е и моя колежка, се работи и елементарно, и прелестно. Записа направих в тяхното студио.

- Музикалната ви компания разраства ли се?

- Самата аз към момента не съм подготвена за този ангажимент. Трудно е... Имам различен взор и схващане за продуцирането. Въпросът не е в това да намериш две девойки или момчета, да им направиш няколко песни, да запишат непознати шлагери и да ги пуснеш по участия. Ако някой ми се довери за бъдещето си, в случай че разчита на моя опит и знания, отговорността пада напълно върху мен. Важно ми е, когато пристигна при мен човек, да му направя дълготрайна кариера, а не просто да спечелвам пари от него в продължение на няколко години.

- Съжалявате ли, че преди години се разделихте с „ Пайнер ”?

- За мен тази тематика от дълго време е завършила. Преди 7 години съм решила да се разделим и всичко е забравено. Пазя най-хубави мемоари за времето, в което бях част от „ Пайнер ”. Дори и да сме имали неуместни моменти по сработването, не мога да не помни, че това е първата компания, в която съм отишла, че първите ми шлагери са там, че помогнаха доста за моето налагане и така нататък Стигна се в някакъв стадий до такава степен, че се разминахме. Тръгнах си и до ден сегашен не съм съжалила за това. Смела стъпка от моя страна, която съм направила, тъй като съм била пораснала.

- Изненадахте ли се, че предходната година фолк певицата Галена ви смени като наставник в музикалното риалити „ Гласът на България ”?

- Не, била съм наставник в „ Гласът ” 4 години и не съм живяла с мисълта, че там ще се пенсионирам. Това е ефирен формат, който има потребност от непрекъснати промени - феновете са гладни за новости. Приемам промяната ми като естествена стъпка на продуцентите. Не пострадвам, че към този момент не съм в предаването. Галена се оправи доста добре.

- Участвахте в най-гледания филм за 2021 година - „ Голата истина за група Жигули ”. Жертвахте ли нещо поради уговорката си към този кинохит?

- Ролята не ми лиши доста време, не се наложи да отсрочвам други задължения. Компанията на подобен огромен артист като Мишо Билалов, с който си партнирах, и режисьора Виктор Божинов беше наслаждение за мен.

- Добра или неприятна беше за вас 2021-ва?

- Добра година, макар компликациите с Ковид-19. Определено хората се изнервиха, измориха и объркаха на кого и на кое да имат вяра в пандемията. Имам възприятието, че цялата ни страна и народът обедняха. Самата аз съм прекосявала и през по-лоши интервали през живота си, само че също и през по-хубави.

- Ваксинирахте ли се срещу Ковид-19?

- Да. Още през октомври 2020-а с Цветин преболедувахме Ковид-19. Имунизирани сме и с еднодозовата ваксина на „ Янсен ”. В момента аз съм леко хремава, само че не съм болна от ковид. Всеки самичък би трябвало да си реши дали да се имунизира или не. Правото на избор е най-важно, не трябва да има напън.

- Ядосват ли ви изявленията, съгласно които фолк певиците сте някак си уеднаквени след интервенциите на носовете си?

- Не обичам, когато се хвърля нещо в пространството просто ей по този начин. Да, един нов нос несъмнено трансформира. Човек обаче си има и своята уникалност. Вглеждайки се във всяка от нас, е видно, че сме разнообразни.

- Вие за какво решихте да коригирате носа си?

- Защото в някакъв миг стартира много да пораства като орган. Ако преди беше супер и си го харесвах, в последните 2-3 години забелязах, че на фотоси, фотосесии и клипове е почнал да наподобява доминантен. Това при мен е генетично – по линия на татко ми. Реших да си поправям носа, малко да го понижа, с което да го омекотя. Една такава смяна омекотява и чертите на лицето. За дамите, които ги сочат с пръст, че са станали на 50, това си е тласък да не се усещат остарели. Живеем в 2022-ра, когато възрастта не са годините.

- Лесно ли се възстановихте след интервенцията?

- Не беше тежка интервенцията. Направих я в Турция. Не съм усещала болежка при интервенцията и след това, само че процесите на възобновяване се забавиха малко при мен. Има хора, на които на втория месец не им проличава, че са били оперирани. При мен улягането на самия нос лиши една година.

- Имате ли и други корекции по лицето?

- Не. Доста хора считат, че цялото ми лице е с ботокс, само че това напълно не е по този начин. Просто употребявам доста добра козметика и маски. Спя задоволително – сънят е доста значимо изискване, с цел да изглеждаш добре.

- Планирате ли нови интервенции по тялото и лицето си?

- Не, аз и интервенцията на носа си не бях възнамерявала. Не ми се вярваше, че за няколко години толкоз доста ще порасне и видеоизмени. Стана задоволително огромен и в един миг стартира да ме тормози – по тази причина го поправих.

- А за какво посегнахте и на зъбите си?

- Никога не съм имала бели и хубави зъби, за разлика от майка ми, която дълги години блестеше с прелестна усмивка. Като дребна много съм боледувала и от антибиотиците резците ми бяха леко оцветени. Опитах се да ги избеля, само че не стана. Отдавна съм с фасети. Направиха ми ги огромни експерти в Полша за 4 дни. Благодарна съм на българина Кирчо и брачната половинка му, която е полякиня.

- Скоро ще вдигнете ли женитба с дългогодишния ви другар Цветин?

- Много приказвах по тази тематика, само че се усетих, че върша това в желанието да ми се случи. Хората чакат да стане, а аз си оставам единствено с приказките, хвърлени във времето и пространството. Като се случи, ще удари тъпанът и ще се разбере.

- Има ли нещо, което може да ви изненада в Цветин?

- Разбира се, връзката ни е като една непрекъснато дописваща се история. Винаги има нещо ново, друго, изненадващо... Неприятно изненадващо даже от време на време. Такива връзки са благосъстояние - преоткриваме се още веднъж.

- Сексът промени ли се? Имате ли интервали без фамилиарност с Цветин?

- Сексът ни си е все по този начин е здрав, какъвто е бил постоянно. Периоди, в които не сме били интимни, сме имали - когато няколко пъти съм била бременна или са ми правили разнообразни операции.

- Сега бременна ли сте? Излезе ваша фотография със заоблено коремче...

- Има и такива фотоси - въпреки всичко работя вечер и хапвам късно. Не постоянно съм във форма, от време на време се подувам. Въпросната фотография беше след пътешестване до Бургас за присъединяване. На сцената са снимали коремчето ми. Не, не съм бременна за мое страдание. Когато има какво да се разяснява по тематиката, ще си кажа.

- На коя репродуктивна клиника сте пациент?

- Ходила съм в доста клиники в България и чужбина. Минала съм през всичко допустимо в устрема си да бъда майка. Сега не е моментът да приказвам повече. Твърде е персонално...

- Чужда ли ви е концепцията да осиновите дете?

- Когато и в случай че му пристигна времето, може и да стане. Искам аз да си родя детето, само че даже и това да не се случи, няма да ми попречи да стана майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР