Камелия и Цветин уведомиха всички, че вече си имат бебе,

...
Камелия и Цветин уведомиха всички, че вече си имат бебе,
Коментари Харесай

Камелия плаща по 1000 лв. на месец на биологичната майка, за да не си отваря устата!

Камелия и Цветин уведомиха всички, че към този момент си имат бебе, само че се оказва, че не напълно. По българското законодателство фолк дивата към момента не е формалната майка на детето.

Както стана ясно, Ками е платила на сурогатна майка, която е украинска бежанка, да износи и роди детето й. Това се е случило в България, което значи, че към този момент като негова майка към момента се води сурогатната такава.

Като татко обаче е вписан Цветин, а той има брак с Камелия. Затова автоматизирано Ками ще може да припознае бебето като свое, само че чисто писмено това изисква няколко месеца.

За задачата наложително изискване е родната майка да се откаже от правата над детето. Тя го е направила, само че освен против еднократна тлъста сума, която се допуска, че е към 20 000 евро, само че и се е подсигурила в идващите 18 години. Камелия и Цветин са се задължили да й заплащат по 500 евро (1000 лева.) всеки месец, до момента в който детето навърши пълноправие.

С тези пари двамата се надяват, че ще държат украинката надалеч от фамилията си. И освен от фамилията, само че и от полицията.

Ако въпросната жена реши да проговори пред органите на реда, Камелия и Цветин могат да отидат в пандиза за интервал от 1 до 6 години, като заплатят и санкция от 5 до 15 000 лева на човек. Все отново обаче се допуска, че родилката ще си мълчи, тъй като по този начин и тя ще отиде зад решетките.

Както е добре известно, в България сурогатното майчинство е строго неразрешено, а основната причина е, че циганките ще го употребяват да продават децата си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Камелия Камелия и Цветин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР