Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова. Двете

...
Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова. Двете
Коментари Харесай

Камелия във война с Поли Генова

Камелия е в открит спор с бременната Поли Генова. Двете не си приказват повече от половин година след поредицата кавги, разразили се след края на предишния сезон на "Гласът на България ". Причината била, че Поли непрекъснато се засягала от думите на Камелия, че е била неин беквокал преди години.

"Не е обикновено непрекъснато да го акцентира, все едно не съм израснала професионално през годините ", гневяла се Поли. Друг миг от спора бил, че Генова споделила в последния миг за бременността си с продуцентите.

"Аз самата не бях сигурна до последно, не виждам за какво някой би трябвало да ми се сърди за това ", била безапелационна Поли, а поп фолк певицата не криела задоволството си от неналичието й в новия сезон.

"Ще ми диша прахта тя ", заканила се Камелия пред хора от екипа, явно подразнена от изявление на колежката й, в което Поли загатна, че тимът на Камелия в предишния сезон е бил най-слабият.

Всъщност първичната концепция на продуцентите била тази година да минат без двете дами. Но рейтингът на Камелия наклонил везните в нейна изгода. От самото начало чалгарката била посрещната на нож от останалите членове на журито. Иван Лечев тотално отричал поп фолка и се дразнел от всичките му представители.

Единствено Графа се опитвал да приобщи Камелия, само че и той считал, че мястото й не е в това предаване. Самата тя обаче има самочувствие, че заслужава всеки лев от хонорара си, защото има опит, а не крие и че е ходила при вокален възпитател и може да изпее и оперна песен, предават от България през днешния ден.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР