Камару Усман нокаутира Колби Ковингтън в последните 50 секунди на

...
Камару Усман нокаутира Колби Ковингтън в последните 50 секунди на
Коментари Харесай

Съдийските карти на Усман - Ковингтън изумиха специалистите


Камару Усман нокаутира Колби Ковингтън в последните 50 секунди на 5-ия рунд и отбрани купата си в полусредна категория в основната борба на UFC 245. Оказа се обаче, че макар превъзходството на нигериеца и забележимите провали по лицето на Колби (включително счупена челюст), то за Усман е било изцяло наложително да предреши изхода от дуела преди последната сирена.

As expected, the judges' scorecards from Kamaru Usman vs. Colby Covington were all over the place. #UFC245 pic.twitter.com/31biXUGbtW
— José Youngs (@JoseYoungs) December 15, 2019
Съдийските карти за борбата са изцяло разностранни до последния рунд. Един арбитър е присъдил 3-1 в интерес на Усман, втори - 2-2 рунда, а третият даже е дал 3-1 за Ковингтън. Официалните коментатори на борбата Джо Роуган и Даниел Кормие останаха изумени, че първенецът не е получил преимущество в съдийските бележки.

Феновете в обществените мрежи също показаха учудването си от обстоятелството, че Ковингтън е бил в действителна позиция да получи шампионския пояс, в случай че не бе спрян 50 секунди преди края.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР