Камарата на строителите в България поздрави кандидата на ГЕРБ за

...
Камарата на строителите в България поздрави кандидата на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Камарата на строителите поздрави Даниел Панов за усилията му програмата за саниране да продължи

Камарата на строителите в България поздрави претендента на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов за напъните, които поставя в качеството си на ръководител на НСОРБ Националната стратегия за саниране на жилищните здания да продължи. На редица конгреси на НСОРБ кметове от цялата страна показаха желанието си възобновяването на държавната поддръжка за многофамилните жилищни здания. Сдружението и Строителната камара също работят взаимно за усъвършенстването на изискванията по програмата.

„ Санирането на жилищните здания би трябвало да остане безплатно за семействата. Имаме уверението, че програмата ще бъде рестартирана през идната година. Близо 30 са блоковете във Велико Търново, санирани досега, а още 57 здания са утвърдени и документите им към този момент е в Българската банка за развиване “, акцентира Даниел Панов, кмет на Старата столица за интервала 2011-2019 година. Той благодари на строителите за виновното осъществяване на дейностите по жилищните блокове.

Заместник-председателят на КСБ Николай Николов акцентира, че националната стратегия за саниране е образец за извънредно ефикасна обществена политика на държавно равнище. „ Над 2000 здания в цяла България са реновирани досега “, уточни Николов.

Даниел Панов почете поканата да гостува на отчетно-изборното заседание на регионалното посланичество на Строителната камара. Панов поздрави досегашния ръководител инж. Любомир Шербетов за положителната взаимна работа и изрази увещание, че и новото управление ще продължи да работи сполучливо с локалната власт.

Висока оценка за съдействието и работата на Панов като кмет на Велико Търново даде и инж. Шербетов. „ Нашият отрасъл ви поддържа “, безапелационен бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР