Камарата на републиканците изисква свидетелски показания от ръководителя на агенция

...
Камарата на републиканците изисква свидетелски показания от ръководителя на агенция
Коментари Харесай

Камарата на републиканците изисква свидетелски показания от ръководителя на UNRWA относно твърденията за помощ на Хамас

Камарата на републиканците изисква свидетелски показания от ръководителя на организация на Организация на обединените нации, за която се твърди, че оказва помощ на Хамас с „ храна, гориво и консумативи “, предопределени за филантропична помощ на фона на терора войната на групата против Израел.

Комисията по външните работи на Камарата на представителите изпрати писмо до генералния комисар на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа (UNRWA) в понеделник, питайки за „ загрижени отчети “, че неговата организация насочва „ стотици милиони долари “ към Хамас и други задгранични терористи организации.

„ Нашите гласоподаватели са ужасени, че техните долари на данъкоплатците може да са подкрепили терористите на Хамас посредством неуспехи на UNRWA, “ ръководителят на групата, конгресмен Майкъл Маккол (R-Тексас), и членове Брайън Маст (R-Fla.), Крис Смит (R-NJ) и Darrell Issa (R-Калифорния) написаха.

„ Следователно ви молим да се явите пред комисията по външни работи на Камарата на представителите, с цел да отговорите на нашите въпроси и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР