Камарата на представителите, ръководена от републиканците, не успя да одобри

...
Камарата на представителите, ръководена от републиканците, не успя да одобри
Коментари Харесай

Затварянето на правителството на САЩ все по-близо след неуспешен законопроект

Камарата на представителите, ръководена от републиканците, не съумя да утвърди законопроект за 30-дневно краткотрайно финансиране, до момента в който наближава така наречен " затваряне на държавното управление ", заяви Си Ен Ен.


Всички демократи и 21 републиканци гласоподаваха срещу мярката, която би съкратила множеството локални стратегии с 30%. Не е ясно какво ще създадат по-късно депутатите от Камарата. Сенатът с болшинство от демократите обмисля обособен законопроект за опазване на държавното управление отворено, който ръководителят на Камарата Кевин Маккарти сподели, че то ще бъде отхвърлено. Правителството ще " затвори ", в случай че законодателите не подхващат незабавни дейности.

Говорителят Кевин Маккарти е споделил на републиканците, че няма доста благоприятни условия за отбягване на прекъсване на работата на държавното управление на закрита конференция, оповестяват анонимни източници.

Също по този начин по време на срещата управлението на републиканците в Камарата на представителите е предложило членовете да останат на сесия през идващите две седмици, с цел да гласоподават повече законопроекти за бюджетни заеми по обособени предмети, съгласно голям брой депутати в залата. Този проект няма да помогне за попречване на затварянето на държавното управление този уикенд.

Републиканците се надяват, че препоръчаната от управлението смяна в графика ще убеди някои въздържатели да поддържат алтернатива за краткосрочно държавно финансиране в това време.

Някои републикански сенатори наподобява се отдръпнаха от двупартийно съглашение за отбягване на прекъсване на работата на държавното управление, настоявайки или за увеличение на финансирането на граничната сигурност, или за унищожаване на милиарди долари незабавна помощ за Украйна. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР