Камарата на представителите покани президента на САЩ Доналд Тръмп да

...
Камарата на представителите покани президента на САЩ Доналд Тръмп да
Коментари Харесай

Поканиха Тръмп на изслушването по импийчмънт

Камарата на представителите предложения президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да участва на съвещанието по импийчмънт на 4 декември, се споделя в писмо до президента от ръководителя на Комисията Джеролд Надлер.
По-рано Тръмп не изключи, че ще даде показания в Конгреса като част от следствието за импийчмънт.
" Ако желаете да присъствате на чуването, апелирам, информирайте комисията допустимо най-скоро, само че не по-късно от 6 (часа) на 1 декември 2019 година ", написа Надлер до Тръмп в писмо, оповестено от комисията. Той също по този начин изиска от Тръмп да реши до тогава за юриста, който ще съставлява президента в комисията.
" Припомням ви, че присъединяване на президента и неговия юрист в предишното не беше разказано от комисията като право, а като привилегия и знак на вежливост от страна на Конгреса ", добави Надлер.
" Въпреки че ви каним на тези чувания, ви подсещаме, че в случай че продължите да отказвате да ни предоставяте очевидци и документи... тогава ръководителят има право да предприеме подобаващи ограничения ", заключи ръководителят на комисията.
Изслушването, наречено " Конституционни учредения за импийчмънт на президента " е планувано за 4 декември, оповестиха от комисията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР