Камарата на представителите на щата Пенсилвания обяви 2023 г. за

...
Камарата на представителите на щата Пенсилвания обяви 2023 г. за
Коментари Харесай

Щатът Пенсилвания обяви 2023 г. за ера на Тейлър Суифт чрез резолюция

Камарата на представителите на щата Пенсилвания разгласи 2023 година за „ ерата на Тейлър Суифт “, заяви Associated Press. Това се случи със специфична резолюция, броени дни откакто списание TIME разгласи певицата за персона на годината.

Пенсилвания е щатът, в който се намира родното място на Суифт.

Въпреки че резолюцията имаше своите съперници, тя беше призната със 103 гласа „ за “ против 100 гласа „ срещу “ на връх 34-ия рожден ден на Суифт.

Председателят на локалния конгрес Джоана Макклинтън, демократ от окръг Филаделфия, се пошегува, като сподели: " Хейтърите ще ненавиждат, ненавиждат, ненавиждат, ненавиждат, ненавиждат, ненавиждат " - повтаряйки текста на песента на Суифт " Shake It Off ".

Повечето републиканци са дали своят вот срещу мярката, както и няколко демократи.

Суифт израства покрай Уест Рединг, в окръг Бъркс, на към 96 км северозападно от Филаделфия, в щата Пенсилвания.
През 17-те години след дебюта си Суифт е спечелила повече албуми №1 от всяка друга жена в историята.През 2023 година тя беше на всички места, пълнеше игрища и чупеше върхове, като даже бяха употребявани сеизмограми, с цел да се покаже дословното физическо влияние, породено от нейните почитатели.Манията за билети за турнето ѝ „ Eras ” провокира даже законодателни дейности точно в родния ѝ щат Пенсилвания - за премахване на минусите на Ticketmaster.Суифт поддържа локалната стопанска система по време на турнето си във Филаделфия и Питсбърг и подари приходите си на организации за подкрепяне на гладуващите.


Един от законодателите, дали своят вот " за " резолюцията е представителката на Демократическата партия Морийн Мадън от окръг Монро.

Тя показва благодарност за това, че Тейлър Суифт е подтикнала младежите към политическа интензивност.

Десетки хиляди почитатели се записаха да гласоподават, откакто Суифт ги насърчи в Instagram, увеличавайки визитите на Vote.org.

" Днес навършвам 64 години и си мисля за това кой ще продължи нашето завещание. Тя не е известна, тъй като написа песни за разлъка. Тя е известна, тъй като най-голямата възрастова група от хора, които имат право да гласоподават - сред 18 до 24 години - я слуша и прави това, което тя споделя ", сподели Мадън.

Суифт е " надхвърлила ролята на поп звезда ", се споделя в резолюцията на щатското заседание.

В текста се признават достиженията ѝ през миналата година, като се споделя, че тя " свети като образец за храброст, себеприемане и самоопределение, упорствайки пред лицето на персонални и професионални спънки и провокации ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР