Камарата на представителите на САЩ прие с мнозинство законопроект за

...
Камарата на представителите на САЩ прие с мнозинство законопроект за
Коментари Харесай

Камарата на представителите на САЩ подкрепи допълнително пари за ученици и фермери

Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри с болшинство законопроект за краткотрайно финансиране на федералното държавно управление до 11 декември. Документът беше подсилен от 359 конгресмени, 57 бяха срещу, написа БГНЕС.
Според Politico, гласуването е било предшествано от съглашение сред ръководителя на Камарата Нанси Пелоси, която съставлява Демократическата партия, и министъра на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин за разпределяне на средства за подкрепяне на фермерите и обезпечаване на храна за учениците.
 Съединени американски щати удари отрицателен връх с бюджетния недостиг през юни Съединени американски щати удари отрицателен връх с бюджетния недостиг през юни
Бюджетният недостиг на Съединени американски щати за юни тази година надвиши 864 милиарда $, излиза наяве от данните, оповестени от Министерството на тънък...
Сега законопроектът би трябвало да бъде гласуван и в Сената. Ако бъде утвърден от горната камара на американския законодателен орган, той ще бъде препоръчан за автограф на президента на Съединени американски щати.
Инициативата би трябвало да бъде утвърдена до 30 септември, когато завършва фискалната 2020 година в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР