Камарата на представителите на САЩ организира забележителен панел за неидентифицирани

...
Камарата на представителите на САЩ организира забележителен панел за неидентифицирани
Коментари Харесай

"Не водим зелени човечета, но искаме фактите": US пилоти виждат явления, за които няма обеснения

Камарата на представителите на Съединени американски щати провежда незабравим панел за неидентифицирани аномални феномени (UAPs), известни по-разговорно като НЛО. Това може да се одобри като най-сериозното самопризнание, правено досега, че мистериозните наблюдения заслужават сериозен надзор от държавното управление.

Американските законодатели " не доведоха дребни зелени човечета или летящи чинии на чуването... Но желаеме да стигнем до обстоятелствата ", сподели републиканецът Тим Бърчет при започване на срещата, съобщи Би Би Си.

Причината е удостоверение на човек с име Дейвид Груш – някогашен анализатор за американското Министерство на защитата

В продължение на два часа трима очевидци споделиха своите срещи с обекти, които се опълчват на физиката. Те описаха за водачи, които се опасяват да приказват, и за биологичен материал, възобновен конфискувани от летящи обекти. Всички признаха, че аномалните феномени са евентуална опасност за националната сигурност.

Двама някогашни водачи на изтребители от Военноморските сили и някогашен офицер от разузнаването свидетелстваха за неидентифицирани аномални феномени (UAP). Изживяванията им се оказват сходни.

Те приканиха държавното управление на Съединени американски щати да бъде по-прозрачно по отношение на UAP и предизвестиха, че тези неидентифицирани обекти могат да бъдат опасност за националната сигурност.

" UAP са в нашето въздушно пространство, само че имаме прекомерно малко данни за тях. Тези наблюдения не са редки или изолирани. Те са рутинни ", обявиха водачите.

„ По време на подготвителна задача на 10 благи от брега на Вирджиния Бийч, сред два изтребителя F-18 Super Hornet мина UAP. Обектът е описван като тъмносив или черен куб, който се намира в сфера. Предполага се, че в диаметър е сред 1,5 метра и 4,3 метра.

ОТ 800 сигнала за НЛО единствено 5% са необясними

Командирът на задачата приключи полета неотложно и се върна в базата. Нашата ескадрила показа отчет за сигурност, само че нямаше публично удостоверение за случая и спомагателен механизъм за докладване на наблюденията. Скоро тези срещи станаха толкоз чести, че екипажите на самолетите обсъждаха риска от UAP като част от постоянните си предполетни указания “, коментита някогашният полит Райън Грейвс, представен от Ройтерс.

Обектите са следени в ниска околоземна орбита, правейки необясними маневри и завои.

Летците споделят и че виждат от изтребителите си бяла вода и обекти, носещи се над нея като пинг-понг топче.

„ Когато насочихме носа към обекта в границите на към половин миля от него, той бързо се форсира пред нас и изчезна. Веднага се обърнахме, с цел да забележим къде е бялата вода – нея към този момент също я нямаше “, споделя Дейвид Фрейвър.

Изслушването не провокира особени безредици – не се удостовери чуването за извънземен живот, само че фактът, че очевидците бяха изслушани пред Конгреса, беше незабравим самичък по себе си. Законодатели и очевидци използваха панела, с цел да изискат по-голяма бистрота към неидентифицираните аномални феномени от военните.

Не става дума за настъпление на извънземни, а за изхвърлено гориво от ракета на „ Спейс Екс “

„ Каквито и да са те, могат да съставляват сериозна опасност за нашите военни и цивилен самолети, и това би трябвало да се разбере “, сподели Робърт Гарсия, демократ от Калифорния.

„ Трябва да насърчаваме докладванията за UAP. Колкото повече разбираме, толкоз повече ще бъдем в сигурност “, уточни още тя.

Въпреки че и републиканците, и демократите одобряваха тематиките съществено, някои показаха песимизъм, че извънземната активност е в ход.

Новата работа изследва както извънземния живот, по този начин и риска за сигурността

Ерик Бърлисън, републиканец от Мисури, се опита да пробие концепцията, че водачите са виждали извънземни обекти. Той сподели, че му е мъчно да повярва, че същества, които могат да изминат милиарди благи, с цел да доближат до нас, биха били задоволително „ некомпетентни “, с цел да се разбият на Земята.

„ Нуждаем се от система, в която водачите могат да рапортуват, без да се опасяват, че ще изгубят работата си ", споделят летците.

Според тях следените UAPS съставляват национална опасност.

" Технологията, с която се сблъскахме, беше доста по-добра от всичко, което имахме. Можеше да се сложи на всички места. Говорим за нещо, което може да отиде на всички места в Космоса, да се приземи за секунди, да направи каквото си желае и да си тръгне. И не можем да създадем нищо по въпроса. Нищо ", съобщи Дейвид Фрейвър.

През 2017 година The New York Times заяви за съществуването на загадка стратегия на Пентагона за проучване на неидентифициран въздушен феномен.

Подозрителните сигнали обаче биха могли да бъдат и някакъв тип радиосмущения

Програмата беше подкрепена от някогашния водач на болшинството в Сената Хари Рийд, който представляваше щата Невада - и затова „ Зона 51 “.

The New York Times, както и организация, наречена To The Stars Academy of Arts and Science,  разгласиха три видеоклипа, показващи необясними срещи с UAP. Aмериканската войска oтказва да разяснява техния генезис, с цел да избегне спекулациите.

Изследването на НЛО, в този момент известни на мнозина като UAP, се трансформира в необичаен двупартиен въпрос в Конгреса. Депутатите от двете партии приканиха за следствия и военна бистрота. През 2022 година Комисията по разузнаването на Камарата на представителите организира чуване по отношение на секретната стратегия на Пентагона. НАСА направи такова през юни.

Задачата му ще бъде да преглежда обекти, които " съставляват интерес "

И двамата някогашни президенти Барак Обама - демократ, и Доналд Тръмп - републиканец, приказват по тематиката в обществени изявленията. Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби съобщи, че е безпристрастен.

„ Това, което имаме вяра, е, че има необясними въздушни феномени, които са били представени и докладвани от водачи – Военноморски и Военновъздушни сили “, сподели господин Кърби. „ Нямаме отговорите какви са тези феномени. “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР