Камарата на представителите на Конгреса на САЩ подготви и обнародва

...
Камарата на представителите на Конгреса на САЩ подготви и обнародва
Коментари Харесай

Камарата на представителите на САЩ обяви 14 млрд. долара за Израел за отбранителните системи“Железен купол“ и „Железен лъч“

Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати приготви и обнародва законопроект, който планува 14,3 милиарда $ помощ за Израел, оповестява The Hill.

Документът планува отпущането на 4 милиарда $ за израелските отбранителни системи „ Железен купол “ и „ Прашката на Давид “ и още 1,2 милиарда $ за създаването на отбранителната система „ Железен лъч “, се споделя в обявата.

Изхълнението на тази самодейност ще понижи финансирането в границите на Закона за понижаване на инфлацията и ще засегне средствата, включени в широкообхватния законопроект на демократите за налога, опазването на здравето и климата, признат предходната година, написа вестникът. Освен това законопроектът за помощта за Израел не е в сходство със тактиката на Белия дом за свързване на помощта за Украйна и Израел в един законодателен акт. Всичко това може да усложни напредването му, написа The Hill. Комисията по вътрешния ред ще прегледа законопроекта в сряда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР