Камара с боклуци „красят” входа на Пловдив. Нерегламентираното сметище е

...
Камара с боклуци „красят” входа на Пловдив. Нерегламентираното сметище е
Коментари Харесай

Грозна гледка! Сметище на входа на града посреща гостите на Пловдив

Камара с отпадъци „ красят” входа на Пловдив. Нерегламентираното бунище е първата панорама, която се отваря пред погледите на гостите на града, алармира TrafficNews.bg. През почивните дни боклука безусловно се търкаля по Голямоконарско шосе. Почистващите компании едвам смогват да съберат отпадъците. Камарите с отпадък се образуват за часове.

Вятърът пък ги разнася из шосето и замърсява целия регион.

Оказва се, че през уикенда всеки решил да почисти домът си, идва с коли и бусове и мята ненужното по тротоарите. От гнили плодове и зеленчуци, до остарели мебели, а даже и умрели животни, могат да се видят край пътя.

Само преди месец ви показахме недоволството от този отпадък от страна на ромите, живеещи там. Те даже заплашиха с обсада в случай че не се вземат ограничения.

От Оперативна програма ”Чистота” оповестиха, че казусът в ромските махали не е от през вчерашния ден. Всеки ден във въпросното място влиза фадрома, която изрива боклуците към казаните, както и сметовоз, събиращ наличието от контейнерите. По думите на шефа на " Чистота " Иван Стоянов единствено час по-късно още веднъж всичко е отрупано от ненужни движимости и боклук.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР