Камала ХарисМоже би никой не би извлякъл по-голяма полза от

...
Камала ХарисМоже би никой не би извлякъл по-голяма полза от
Коментари Харесай

Президентски избори в САЩ 2024 г.: Демократите, които може да предизвикат Байдън

Камала Харис
Може би никой не би извлякъл по-голяма изгода от отдръпването на застаряващ президент от неговия заместител Камала Харис.

Бивш прокурор, който продължи да служи като основен прокурор на Калифорния и като младши американски сенатор, 58-годишната Харис счупи стандартите през 2020 година като първата жена, първият негър и първият азиатско-американски вицепрезидент в историята на Съединени американски щати.

Гавин Нюсъм
Ако вицепрезидентът Харис в миналото е бил претендент за правоприемник на президента Байдън, различен калифорнийски политик – губернаторът Гавин Нюсъм в този момент е този, който провокира най-вече звук през 2024 година

Г-н Нюсъм, на 55 години, за първи път завоюва национално внимание, когато като кмет на Сан Франциско през 2004 година издаде разрешителни за еднополови бракове в нарушаване на държавния закон.

Пийт Бутиджиг
От 28-те демократи, които Байдън победи, с цел да стане претендент на партията за президент през 2020 година, малко на брой блестяха толкоз блестящо, колкото Пийт Бътиджиг.

Въпреки че е незнаен на националната политическа сцена, 40-годишният мъж превъзхожда опитни политици, преди да отпадне от конкуренцията и да поддържа бъдещия президент.

Бърни Сандърс
Ако възрастта на господин Байдън е спънка за гласоподавателите, номинирането на Бърни Сандърс, 81-годишният сенатор от Върмонт, може да няма смисъл за мнозина.

Но доста гласоподаватели към момента виждат дългогодишния народен представител като фар на процъфтяващото ляво придвижване в Съединените щати.

Сандърс - самостоятелен народен представител, който гласоподава с демократите - съвсем победи в конкуренцията за президентска номинация през 2016 година против демократа в тежка категория Хилари Клинтън.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР