Към зодия Риби принадлежат хората, родени между 19 февруари и

...
Към зодия Риби принадлежат хората, родени между 19 февруари и
Коментари Харесай

В леглото на зодия Риби: Сексуалната природа на най-противоречивия знак

Към зодия Риби принадлежат хората, родени сред 19 февруари и 20 март. Те са най-непредсказуемият, тайнствен и спорен знак на зодиака. Водната буря ги е дарила с висока сензитивност и колебливост на настроенията.

Рибите нормално са доста привлекателни за другите, те умеят да акцентират своите преимущества и през целия си живот усъвършенстват това умеене, надявайки се един ден да го употребяват в своя изгода.

Зодия Риби са родени за обич. Те са буйни и умели в леглото, само че знаят доста и за духовното свързване. Обикновено имат високи условия към сътрудниците си. Когато са интимни, другият би трябвало да се държи деликатно с тях, тъй като са елементарно раними и даже една невнимателна дума може да угаси пристрастеността.

Тези хора са много изобретателни в секса, само че се пробват да не постановат нищо на колегата си, тъй че постоянно изпитват отчаяние. Като цяло избират да не приказват намерено за желанията си, оставяйки на своя фаворит опция да гадае.
 Мъжете Риби в секса
Мъжът Риби умее красиво и по невероятен метод да се грижи за момичето си, знае по какъв начин да я завоюва, да провокира учудване и приятност. С него в никакъв случай няма да скучаете. Няма значение какъв растеж и телосложение има приятелката му, само че тя би трябвало да излъчва женственост.

Тези господа могат да бъдат нерешителни с партньорките си, тъй като се опасяват от отменяне. Боготворят своите обичани и времето, прекарано с тях, от време на време наподобява на меден месец. В леглото правят оценка интензивността на дамата, тъй че поемете самодейността в свои ръце. Проявете еластичност и въображение, бъдете непредвидими и разнообразни. И повярвайте ми, възвръщаемостта ще бъде 100 %.

Склонността към всеотдайност прави мъжете Риби ненадминати любовници. Те се отдават изцяло. В леглото не желаят просто да се обърнете и да заспите след секс. Времето по-късно е значимо за тях: говорете, разказвайте за проекти и фантазии, останете дружно още малко.
 Жената Риби в леглото
Жените Риби постоянно са доста красиви, схващат добре мъжете и знаят по какъв начин да обичат. Ако в живота те могат да бъдат срамежливи и скромни, то в леглото са доста секси и съблазнителни и се отличават с страст и еротичност. Ако тя има вяра на колегата си, се отдава напълно на секса и ще направи всичко, с цел да угоди на мъжа си.

Възвишената, сантиментална жена Риби изключително цени, когато сътрудникът й не икономисва да покаже възприятията си. Контактът с водата, приятните, меки чувства ѝ оказват помощ да получи оптимално наслаждение и приятност. Това момиче е привлечено от оптимисти и радостни момчета. Ако можете да я накарате да се смее, тогава автоматизирано ставате забавни и привлекателни.
Зодия Риби и останалите знаци в спалнята
Овен: Лоша съгласуемост

Телец: Добра съгласуемост

Близнаци: Средна съгласуемост

Рак: Добра съгласуемост

Лъв: Лоша съгласуемост

Дева: Средна съгласуемост

Везни: Средна съгласуемост

Скорпион: Добра съгласуемост

Стрелец: Добра съгласуемост

Козирог: Средна съгласуемост

Водолей: Средна съгласуемост

Риби: Добра съгласуемост



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР