Към вече познатите 2 666 емоджита ще бъдат добавени нови

...
Към вече познатите 2 666 емоджита ще бъдат добавени нови
Коментари Харесай

През 2018 ще се появят 157 нови емоджита








Към към този момент познатите 2 666 емоджита ще бъдат добавени нови 157, измежду които ще има картинки за пол, цвят на кожата, нови животни и храни. Макар че към този момент не е ясно по какъв начин Apple, Гугъл, Microsoft и Фейсбук ще се възползват от тях, от Emojipedia показаха примерни емоджита, с цел да илюстрират плана си.

77 от новите картинки ще бъдат неповторими, допълнени с разнообразни вариации за цвят на кожата. Очаква се да има „ усмихнато личице с три сърца “, „ личице, на което му е студено “, „ личице, на което му е топло “, „ молещо личице “, „ празнуващо личице “ и „ замаяно личице “. Освен това към този момент потребителите ще могат да избират картинки с друг цвят и вид коса – алена, къдрава, бяла. Същевременно ще има и два нови раздела емоджита: със супергерои и суперзлодеи.

Новите животни, които ще се появят са енот, лама, хипопотам, кенгуру, лебед, язовец, паун, папагал, комар, микроби, омар и плюшено мече. Картинките на храни ще бъдат допълнени с манго, сол, кесчета, маруля и геврек.

Сега към този момент зависи от огромните компании по какъв начин ще трансформират или доразвият емоджитата. Новата версия Unicode Emoji 11.0 ще бъде пусната през юни 2018, а евентуално устройствата ще могат да поддържат новите картинки едвам през втората половина на 2018.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР