Кам Томас безспорно е най-добрият голмайстор на Бруклин, а Микал

...
Кам Томас безспорно е най-добрият голмайстор на Бруклин, а Микал
Коментари Харесай

Нетс се опитват да се съсредоточат отново около Ник Клакстън, но с предстоящата свободна агенция не е ясно къде са насочени неговите цели

Кам Томас несъмнено е най-хубавият голмайстор на Бруклин, а Микал Бриджис може би е техният най-завършен повсеместен състезател. Но говорете с Нетс и те настояват, че Ник Клакстън е центърът, към който се въртят.

Те ще имат остатъка от този избледняващ постоянен сезон, с цел да го потвърдят и да оправят нещата, преди да рискуват да изгубят младия център през лятото.

„ Той е центърът “, сподели краткотрайният треньор на Нетс Кевин Оли. „ Продължавам да го назовавам по този начин. Не знам дали го вярвате, само че той е центърът. Харесва ми всички да обикалят към него и да го оставят да ги откри. “

Никой не бърка Клакстън с пасиращ център на равнище Никола Йокич или Домантас Сабонис. И е ясно Денис Шрьодер е одобрен като начален гард и водач на корта. Но затрудненото нахлуване на Нетс действа по-добре, когато Клакстън е дейна част от него, а не непряк наблюдаващ.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР