Към Ретроградния Марс, който ни мъчи малко повече от месец,

...
Към Ретроградния Марс, който ни мъчи малко повече от месец,
Коментари Харесай

Ретро Меркурий + Ретро Марс, но не всичко е черно - slava.bg

Към Ретроградния Марс, който ни мъчи малко повече от месец, към този момент прибавяме и Ретрограден Меркурий. Не се предлага старт на планове, подписване на покупко-продажби и бракове, раждания, сключване на контракти, набиране на нова техника или благосъстоятелност и потегляне на път, изключително на дълъг път.

Човек би трябвало да мисли най-малко минута, преди да каже нещо, в случай че става въпрос за полемика по значим проблем. Още повече би трябвало да обмисли, в случай че ще работи незабавно. Освен, че може да наподобява и / или да звучи по-нервен от естественото, което провокира повече напрежение в връзката от предстоящото, доста допустимо е да го схванат погрешно и това да му аргументи проблеми или болежка.

Същото важи и за писмената връзка, изключително в обществените мрежи.
Гледайте да не се ядосвате на забавянията на контракти, пари, задължения от други хора и организации – редно е в подобен интервал.

Не е положително време за овакантяване и търсене на работа. Нито за изясняване на връзки с сътрудници или от различен тип и темперамент – в бизнеса, в любовта, в политиката.

Ако човек може, хубаво е да си почине. До 14 ноември, когато след Меркурий на 4-ти, и Марс ще се върне към естествения си ход. Понеже по това време има различен един комплициран небесен аспект, бройте от 16-17-и свежия нов старт в бизнеса, персоналния живот и в другите сфери – преддверието на хубавите промени след 21 декември, които ни чакат с Великия Съвпад на Юпитер и Сатурн.

Най-тежкото време от комплицирания интервал е до този уикенд, когато наред с ретроградностите на 2 доста значими планети, имаме и конфликти сред въздействията на други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР