Към президента на БФС - Борислав Михайлов, бяха зададени въпроси

...
Към президента на БФС - Борислав Михайлов, бяха зададени въпроси
Коментари Харесай

Михайлов: Аз съм изкупителна жертва от 2,5 години

Към президента на БФС - Борислав Михайлов, бяха заложени въпроси от парламентарна комисия в Народното събрание. Шефът на футболния съюз счита, че е изкупителна жертва и проучва за какво твърди това.

„ Аз съм изкупителна жертва от доста месеци и години поради група хора, която желае да стават шефове във футболния съюз. Това е към този момент от 2,5 години. Те не са спирали. Подобни хора подбуждат, даже медийно. Има хора, които са зад тях, и ги финансират и надлежно тези, които трансфораха този кротичък митинг в непослушен. Това са хулиганите. Почти всеки ден има митинги, само че не може всеки един подобен да води до оставката на някой и без да е потвърдено кой е отговорен. Както споделя и господин Попов, този мач е европейска подготовка и това е УЕФА. Когато каже „ мощно целесъобразно, това е закон. Тя не може да ти забрани да затвориш стадиона “, продължи Михайлов.

„ Ако мачът се играеше в Пловдив и унгарците щяха да кацнат в Пловдив. Самият мач в Кърджали нямаше да бъде проблем. Стадионът влиза във всички инструкции на УЕФА. Мачът в Пловдив играхме преди 3 месеца другарски мач и има категория 3 и има категория за среща на закрити порти. БФС е безусловно самостоятелна организация, без държавна прехрана, въпреки че това е отвън въпроса ви и тематиката. Привлекателното е това, което виждате, другояче е отговорност, а моят живот е целият футбол “.

„ Вие все едно не сте виждали по-големи митинги? Винаги се приказва за платени митинги. Има естествени хора, които стачкуват. Има други 150 с маски и те избутват другите хора и вършат вандалщина. Това е безчинство. Надявам се органите да ги открият “, продължи Борислав Михайлов.

„ Следващият домашен мач ще е най-вероятно март месец. Програмата не е подготвена, само че тогава има другарски мачове. Надявам се да няма ексцесии и се надявам да има нов стадион. Иска ми се националният тим да върти стадионите, както играхме със Сърбия на 160 километра. Иска ми се хората да му се радват освен в София “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР