Към номинацията на Има такъв народ за премиер имам само

...
Към номинацията на Има такъв народ за премиер имам само
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябваше Трифонов да е премиер, само той може да ги озапти

Към номинацията на " ИТН " за министър председател имам единствено една забележка - трябваше да е Слави Трифонов. Защото коварството на Румен Радев го видяхте всички. Когато не стана неговото, толкоз сякаш толкоз сполучливо държавно управление, Слави Трифонов и хората от Има Такъв Народ посмяха да извадят истината. Че в действителност данъчен лъжец беше назначен за началник на данъчните. Много интелигентен финансов лъжец, съгласно неговите съдружници датчани, от Радев беше назначен за финансов министър. Той даже в прессъобщението си излъга, че имал доходи в бюджета, а това са парите от " Хемус " и ги написаха като остатък. Хората от Варна, Шумен, Плевен и Ловеч би трябвало да знаят, че тези измамници им взеха бъдещето. Това бе първият коментар на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за номинацията на Пламен Николов от Има Такъв Народ за министър-председател.

Борисов уточни, че не познава претендента за министър председател, само че за него няма значение кой е, щом не е водачът на " ИТН ".

Според някогашния министър-председател, Румен Радев е решил да отмъсти на Слави Трифонов и по тази причина дружно с вицепрезидента Илияна Йотова са почнали да натискат за оповестяване на претендент за министър-председател.

" Който и да беше извадил Слави Трифонов, той щеше да бъде тричан. А даже този, който са предложили, аз не го познавам, само че той няма по какъв начин да знае всичко. Но това е без значение. Значение има, че не е Слави Трифонов. Това момче, Пламен Николов, ми наподобява приветлив, несъмнено е сръчен, само че няма самочувствието да взима решения ", съобщи Бойко Борисов.

Борисов е на мнение, че митингът пред президентството след излизането на представителите на " ИТН " е проведен точно от президента в съучастничество с Васил Божков.

" Вчера станахме очевидци и на друго - вътрешният министър призна, че се е намесил в изборите. Рашков, ГЕРБ в България отново ви победи. Пак не съумя, макар репресиите и натиска. Направиха машинациите в чужбина. Рашков да върви да гони учителките и медицинските сестри, че дали своят вот на изборите. И се хвали от трибунката. А добре, че ние им казахме, че се е нараснал натискът по границата ", упрекна Борисов.

Той е на мнение, че президентът е в суматоха и че е посял ненавист.

" Ние не участваме в безусловно никакви диалози, забранил съм, с партиите, които към този момент загробиха страната. Радев съумя в едно - раздели нацията, направи ни да се ненавиждаме. Всички споделят - ами тогава отново избори. Ще махнат ГЕРБ, ще седнат с Движение за права и свободи в профил на софрата, само че протестните партии имат късмет. Сега, откакто Слави разбра през вчерашния ден какво направи Румен Радев - да му унижи премиера, да му унижи ръководителя на ПГ и да му извиват ръцете, той какво ще каже за идващите избори. С кого ще ръководи? Само Корнелия Нинова може да си намерения, че с 30 депутати ще ръководи устойчиво страната . Това естествен човек, съгласно мен, не може да си го намерения. Но тя очевидно си го мисли ", добави Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР