Към настоящия момент се знае за малко над 3000 граждани,

...
Към настоящия момент се знае за малко над 3000 граждани,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Печатът на подслушванията не означава, че са законни

Към сегашния миг се знае за малко над 3000 жители, подслушвани по време на митингите. Комисията за полицейското принуждение и подслушванията в 46-то Народно заседание откри 998 имена и ЕГН-та на хора, които са били подслушвани. Тези подслушвания са противозаконни, без значение от дадените официални позволения от Специализирания углавен съд. Това съобщи ръководителят на " Ние идваме! " Николай Хаджигенов по отношение на по тематиката за, прегледан през вчерашния ден на закрита комисия.

Хаджигенов напомни.
 Бюрото за надзор откри единствено 7 души, подслушвани със СРС през 2021 година
Бюрото за надзор откри единствено 7 души, подслушвани със СРС през 2021 година

Приключени са общо 246 преписки

Той сподели още, че подслушванията на протестиращи жители са по Глава първа от Наказателния кодекс - за въоръжено въстание, бандитизъм, насилствена промяна на властта. " Ако всичките тези подслушвания са законни, т.е. не са издадени в нарушаване на закона и ние в действителност сме бандити, терористи, свалихме принудително властта, за какво няма обвинителни актове, за какво не сме наказани, за какво не сме в пандиза ", попита адв. Хаджигенов.
 Обновена
" Изправи се.БГ " са подслушвани за сглобяване на компромати, уверена Манолова

Тя даде на Министерство на вътрешните работи министъра доказателства за използването на СРС

По думите му това, че някой е блъснал щемпел на нещо, не значи че то е законно.

По думите на Николай Хаджигенов Борисов се е презастраховал, прехвърляйки отговорността към профилирания съд, към Бюрото за надзор на СРС и към основния прокурор. Той запита дали съгласно някогашния министър председател това значи, че депутатите на ГЕРБ в Народното събрание ще гласоподават против Иван Гешев. " След като Борисов не е отговорен, тогава Иван Гешев е отговорен - той самичък е почнал това, самичък е разпореждал всичко ", разяснява адв. Николай Хаджигенов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР