Към момента за промени в кабинета не се говори, каза

...
Към момента за промени в кабинета не се говори, каза
Коментари Харесай

Каракачанов: В момента не се говори за промени в кабинета, всичко е възможно

Към момента за промени в кабинета не се приказва, сподели през днешния ден във Варна вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, който дружно с посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа  Херо Мустафа Херо Мустафа (на британски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски посланик, и други дипломати посети Военноморския координационен детайл, ситуиран в Пункт за базиране - Варна.

Каракачанов посочи, че може би за промени ще се приказва, откакто мине вотът на съмнение. Според него най-вероятно съдружният съвет ще се организира в сряда или в четвъртък, само че нормално той е в четвъртък сутринта. В отговор на въпрос дали е допустимо да се стигне до оставка на държавното управление вицепремиерът бе сбит, че всичко е допустимо и добави, че не желае да приказва за политика във военни формирования.

С посланиците не сме говорили за политика, задачата на визитата им не е политическа, а изложение на взаимност с напъните на България за основаването на този Военноморски координационен център, съобщи министърът. Той добави, че за центъра страната ни има поддръжката на Съединени американски щати и изрази вяра да получим такава и от Румъния. Според вицепремиера, центърът е извънредно значим, с цел да сме оптимално добре осведомени за всичко, което се случва в района на Черно море.

Владислав Горанов разяснява оставката си, митингите и Радев

Запитан за плана за придобиване на нов многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили министърът уточни, че поради ковид е имало прекъсване на диалозите сред "Люрсен " и министерството, само че след 16 юни те са били възобновени.

"Уточняват се детайлите, ще продължим с договарянията, тъй като упоритостта ни е да ги довършим до октомври и да имаме подготвеност за сключване на контракта ", уточни той. Каракачанов напомни, че първичното изискване е било най-малко един от двата кораба да са строи в България, в този момент е ясно, че и двата ще бъдат издигнати в страната ни, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР