Към момента, за да се оформи електронна полица, е нужно

...
Към момента, за да се оформи електронна полица, е нужно
Коментари Харесай

Блокирането на IP адреси в Google частично спря продажбата на електронна ГО в Русия

Към момента, с цел да се оформи електронна лавица, е нужно да бъде прескочено това блокиране, а малко консуматори знаят по какъв начин става това

Руският съюз на автомобилните застрахователи предизвести за проблеми с оформянето на електронни автомобилни застраховки " Гражданска отговорност " поради блокиране от регулатора Роскомнадзор на IP-адреси в Гугъл, което докара до неспособност за въвеждането на капча кодове*. Към момента, с цел да се оформи електронна лавица, е нужно да бъде прескочено блокирането от Роскомнадзор на IP-адреси в Гугъл. Статистиката обаче соче, че не са доста потребителите, които знаят по какъв начин да създадат това. Така за ден сега приблизително се продават до 50 поици, при всекидневно към 300.
Роскомнадзор прибегна към мярката в опит да блокира месинджъра Telegram на територията на Русия, откакто месинджърът отхвърли за даде на Федералната работа за сигурност ключовете за дешифриране на известията на потребителите. Приложението се употребява от 200 млн. консуматори в целия свят и е известно с високата си дискретност. И защото Telegram употребява услуги на Гугъл, а Гугъл отхвърля да блокира месинджъра, Роскомнадзор пристъпи към блокиране на всички IP-адреси. Същите услуги на Гугъл обаче употребяват и застрахователите за подписване на електронни контракти " Гражданска отговорност ".
През първото тримесечие на тази тгодина към половината от всички подписани контракти " Гражданска отговорност " са продадени през интернет, което е към 3,4 млн. застраховки.

* " Капча " е бутонът " аз не съм робот ". Думата съставлява редуциране от британски, което в превод значи " Напълно автоматизиран обществен тест на Тюринг за разграничение на компютри от хора " (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart).
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР