Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в процес

...
Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в процес
Коментари Харесай

Караниколов: Към момента се ремонтират 7 язовира

Към момента се ремонтират 7 язовира, 58 са в развой на възлагане на ремонт. Това сподели министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в по време на дебатите по вота на съмнение.

Язовир “Студена” в никакъв случай не е бил обект на стопанисване от Министерството на стопанската система. Когато всичко аварираше, ние помагахме с техника и хора. Оказахме помощ, и тя беше скъпа. Вариантът, който предложихме с довеждане на водите от Белмекен през бент. “Бели Искър” до Перник, е подсилен от всички институции, даже и от Перник, сподели министърът на стопанската система.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

По отношение на информацията за ремонтите на язовирите: отворете страницата на Министерство на стопанската система. Вътре ще видите броя на язовирите. В момента са 182. Вътре ще видите тези с открити строителни площадки, мисля, че бяха 45. Реално сега се прави строителство в 7 от тези язовира, уточни още Караниколов.

По думите му все още има развой на възлагане на ремонта на още 58 язовира към тези 182. „ В последния един месец се наложи да отклоним малко работна мощ в Перник. Вчера след предлагането на Строителната камара, че те ще оказват помощ със сили и техника, ние още веднъж ще се фокусираме върху язовирите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР