Към момента само съм н, но не съм част от

...
Към момента само съм н, но не съм част от
Коментари Харесай

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски

" Към момента единствено съм н, само че не съм част от листите за евродепутати от Движение за права и свободи ". Това съобщи евродепутатът все още още от Българска социалистическа партия Елена Йончева пред БТВ за издигнатата ѝ номинация за нов мандат от Движение за права и свободи.

Тя не е изграждала отношение на доверие с Делян Пеевски в персонален проект, а доверието е към нейната работа. " Моята работа е най-хубавата гаранция, че си правя добре работата ", сподели Йончева. Тя се оплака, че е била саботирана от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в своята работа в Европейския парламент.

Йончева отсече, че в случай че ГЕРБ са и били предложили нов мандат за евродепутат, нямало да одобри.

Тя изясни, че приема номинацията като самопризнание за добре свършена работа за България. Имам сериозен пробив по редица тематики, похвали се тя и даде обещание да продължи да работи по всички тематики за България, в случай че откри поддръжка и цялостната независимост да отстоява идеите, с които се е захвана - пактът за миграция.

" Господин Пеевски ми се обади и ме предложения на среща в постройката на Народното събрание. В Европейския парламент доста добре работя с депутатите от Движение за права и свободи - с Илхан Кючюк и дружно работим по тематики, значими за България ", сподели Елена Йончева. По време на срещата си с Пеевски разискали миграцията, каналджийството и Антикорупционния закон.
 Елена Йончева приема номинацията от Движение за права и свободи за евродепутат
Елена Йончева приема номинацията от Движение за права и свободи за евродепутат

За нея това е самопризнание за свършената работа през миналите пет години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР