Към момента предсрочни избори няма да доведат до нов изборен

...
Към момента предсрочни избори няма да доведат до нов изборен
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да се пази авторитетът на бившия президент дори когато той не знае как

„ Към момента предварителни избори няма да доведат до нов избирателен резултат, до лъчение на ново болшинство ”, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Шумен.

Той добави, че самите социолози не плануват нова констатация и устойчива опция.

„ Моят апел е към политическите партии – всички да се извърнат към проблемите на българите. Призовах и държавното управление – към своите отговорности ”, разяснява още Радев, представен от bTV. По думите му, сега държавно управление тиражира серийни кавги и интриги, с цел да очерни съперниците си.

По мотив съдружния съвет през днешния ден, след който министър председателят Бойко Борисов разгласи имената на тримата кандидат-министри, Радев разяснява, че решението е персонално на премиера.

„ За мен е значим крайният резултат, стига той да не се бави доста и да занимават единствено с проблемите на властта ”, сподели Радев.

По мотив гостуването на президента Росен Плевнелиев в предаването „ Тази заран ”, Радев съобщи, че би трябвало да се пази престижа на някогашния президент „ даже когато самият той не знае по какъв начин да си го опази ”. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР