Към момента нито един член на Изпълкома не е подал

...
Към момента нито един член на Изпълкома не е подал
Коментари Харесай

Човек от екипа на Бербатов не вярва, че оставката на Михайлов е истинска - описа схемата на БФС

Към момента нито един член на Изпълкома не е подал оставка. Това може да значи, че се чака бурята да премине, да се успокоят нещата. Чака се да се види какво ще се случи с държавното управление. " Това разгласи по бТВ някогашният член на Изпълнителния комитет Петър Величков, който е част от екипа на претендента за президент Димитър Бербатов.

" Оставката на Борислав Михайлов може да влезе в действие единствено тогава, когато Изпълкомът я гласоподава. Процесът по привършване на това ръководство е почнал, само че надалеч не е приключил. Изчакваме да забележим какво ще стане с ротацията в кабинета. Цялата политическа класа и хората скочиха и споделиха, че този президент би трябвало да си отиде.

Ако тази ротация обаче не се реализира и има едно служебно държавно управление, дневният ред на страната се сменя. Фокусът няма да бъде толкоз огромен и аз няма да се учудя, в случай че се тръгне да се работи в тази посока. А точно – откакто бурята премине, клубовете да бъдат притеснявани с познатите способи, с които работи това управление. И при едно очевидно гласоподаване оставката да не бъде подкрепена. Апелът ми е към тези клубове – би трябвало да осъзнаят отговорността, която носят, би трябвало да бъдат смели. Това е първата и последна стъпка за привършване ръководството на това управление ", разяснява Величков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР