Към момента не може да се похвалим с успех за

...
Към момента не може да се похвалим с успех за
Коментари Харесай

Няма следа от избягалия затворник от Пловдив

Към момента не може да се похвалим с триумф за откриване на избягалия пандизчия от Пловдив . Това съобщи Атанас Илиев - зам.-районен прокурор на Пловдив пред bTV.

 Издирва се още един пандизчия
Издирва се още един пандизчия

42-годишният Георги Т. е осъждан неведнъж за обири и опиати

Разпространена е фотография на избягалия пандизчия , чийто прякор е Манджата. Той е бил на общ режим, което разрешава да работи на външен обект. Георги Танчев има осъждания за обири.
По време на бягството си от пандиза е излежавал присъда за владеене на опиати . Той има и друга присъда - година и 3 месеца също за владеене на опиати, която следва да излежава. До 3 година затвор го чакат за това бягство, посочи прокурор Илиев.

 Очакваме Испания да ни върне избягал през 2014 година пандизчия
Очакваме Испания да ни върне избягал през 2014 година пандизчия

Преди 4 години двама наказани разрушили стена и се " освободили " в чужбина

От медията обявиха, че има информация Танчев да е видян в пловдивски казина, само че при инспекции не е открита и диря от него.

Припомняме, сега текат усилени диалози и прегрупиране на наличния личен състав в пандизите и местата за задържане у нас, на фона на продължаващи митинги на синдикалната организация на надзирателите. Напрежението в бранша се увиличи, откакто преди седмица двама рецидивисти с присъди над 25 години за ликвидиране съумяха да избягат от Централния софийски затвор и до този миг са в неопределеност.

 Двама наказани избягаха от Централния затвор Обновена
Двама наказани избягаха от Централния затвор

Единият стрелял по защитата с газов револвер, подгонила ги чистачка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР