Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж,

...
Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж,
Коментари Харесай

УЖАСЪТ НА МОРЕТО: Потвърдената жертва на потопа е мъж от Смолян, живял в Несебър

Към момента мога да потвърдя за една жертва - мъж, който е родом от Смолян, само че живее в Несебър ". Това сподели на брифинг шефът на ОДМВР Бургас ст. комисар Емил Павлов по отношение на наводненията по Черноморието.

" Починалият мъж е на 61 години, живеещ в Несебър. Едната търсена жена е на 54 години, а другата е щерка й - на 30 ", заяви още шефът на Областната дирекция на МВР- Бургас Стоян Темалкиев.

Вероятно търсените са ръководителя на Районния съд Мария Москова и щерка й – доктор Даниела Йорданова, ветеринарен доктор, които са в неопределеност от близо 24 часа.

" Имаме информация за две дами, които са в неопределеност - майка и щерка. Те са пътували в автомобил, който е бил отмъкнат в морето. За издирването им са включени, както жива мощ, по този начин и техника - граничен катер и дрон. "

" Трупът на дамата е назад в морето. Не можем да кажем дали е една от търсените дами, или е друга жертва. "

" Към Царево са ориентирани екипи. Благодарение на бързата ни интервенция и затварянето на пътя не се стигна до по-сериозен случай. Екипите, които отиват на място, не посрещат подпомагане от хората, които са поискали да бъдат евакуирани. Трябва да се подават сигнали от хора, които в действителност нимат потребност от евакуация. "

От потопа по Черноморието най-сериозно бе наранена община Царево. Под вода са Лозенец, Арапя, Варвара и всички къмпинги от Созопол до Синеморец. Пътят Царево - Варвара е от най-засегнатите в региона на потопа. Наводненията срутват основите на моста и го вършат на процедура негоден. Пътното трасе е изцяло затворено. Дерето под моста е напълно залято, а сега водата се е оттекла и е оставила своите следи.

Днес от Сливен ще бъде докаран понтонен мост, до момента в който тече ремонтът на разваления.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР