Към момента жената се чувства отлично и предстои да бъде

...
Към момента жената се чувства отлично и предстои да бъде
Коментари Харесай

Ортопедите от болница „Сърце и Мозък“ Бургас изправиха на крака 100 годишна пациентка след успешна операция

Към момента дамата се усеща чудесно и следва да бъде изписана скоро

Стогодишна пациентка е призната по неотложност в клиниката по ортопедия и травматология с фрактура в горната част на бедрената кост. Специалистите правят миниинвазивна интрамедуларна остеосинтеза под рентгенов надзор с основен оператор доктор Стойчо Тодоров и асистенти - доктор Явор Пиперов и доктор Пламен Пеев. Мини инвазивният метод репозиционира фрактурата по оптимално щадящ за пациентката метод.

Само ден след интервенцията започват рехабилитационни процедури и пациентката е изправена на крайници. Въпреки извънредно напредналата си възраст, тя е в чудесно положение и сама търси контакт с адинистрацията на високотехнологичния болничен комплекс, с цел да показа възхищението си от лекуващия доктор, целия екип на клиниката по ортопедия и травматология и болница ‚Сърце и Мозък‘.

„ Много съм признателна на всички! Благодаря Ви, че ми дадохте късмет да мога да вървя още веднъж! Нямам думи да изразя възхищението си от целия личен състав, а на доктор Тодоров особено желая да кажа, че има златни ръце и сърце! На моята възраст не чаках доктор да се наеме да ме оперира, само че във вашата болница попаднах в верните ръце! Благодаря Ви! “ – споделя тя.

Към момента пациентката се усеща чудесно и следва да бъде изписана скоро.

Фрактурите на трохантерния масив (известни като пертрохантерни фрактури) са една от най-честите аргументи за хоспитализация и оперативно лекуване при възрастни пациенти. Поради понижаване на костната компактност с придвижване на възрастта, даже при минимални контузии може да се получи фрактура на бедрената кост.

За консултация със експертите от клиниката по ортопедия и травматология, може да запишете час на 056703003 или онлайн на:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР