Към момента информацията, която имам, е от отчетите, публикувани на

...
Към момента информацията, която имам, е от отчетите, публикувани на
Коментари Харесай

Новият директор на Александровска болница още не може да каже в детайли какво ще стане с лечебното заведение

Към момента информацията, която имам, е от докладите, оповестени на уеб страницата на здравното министерство – данните за извършените и непроведените срещи на директорския ръб. Още не съм се срещнал с документа, сочещ какви са нарушаванията в болничното заведение – 67-68 млн. лв. загуба, само че насъбрана през годините. Това съобщи новият (временен) шеф на Александровска болница доктор Атанас Атанасов.

Атанасов уточни, че личният капитал на болничното заведение е 70 млн. лв. т.е. има наклонност за декапитализация, само че това не било най-страшното. А дали има данни за злоупотреби, доктор Атанасов не можа да каже пред bTV, тъй като занапред ще се прави разбор – „ в идващите седмици ”.
 КПКОНПИ ревизира шефа на Александровска за спор на ползи КПКОНПИ ревизира шефа на " Александровска " за спор на ползи
Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) ще ревизира за съществуване на спор н...

Първо би трябвало да проучваме аргументите за струпване на просрочените отговорности. За тази цел ще създадем обзор на всички контракти, ще забележим къде и по какъв начин може да има предоговаряне.

„ Все още не съм изцяло насочен в връзките ”, продължи Атанасов, визирайки несъгласия сред работещите в болничното заведение. Той предизвести, че в случай че се наложи, може да има промени в екипи, само че даде обещание да съгласува решенията си с началниците по браншове. И сподели, че ще почне подготовка на болничното заведение за нова вълна на ковид, като добави, че предходното управление към този момент е почнало подготовка по тематиката.

Бил съм шеф на Регионален център по опазване на здравето в Шумен, имам управнически опит в две лечебни заведения, в това число многопрофилна, бил съм и още съм член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз (БЛС). Министър Стойчо Кацаров ме предложения да застана отпред на Александровска болница, посочи доктор Атанасов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР