Към момента данни за незаконна сеч в Карловско не са

...
Към момента данни за незаконна сеч в Карловско не са
Коментари Харесай

Към момента не са открити данни за незаконна сеч в Карловско

Към момента данни за противозаконна сеч в Карловско не са открити. Около реките се е струпала дървесина, която се извозва и ще бъде разпределена безплатно на локалните, изясни заместник-министърът на земеделието Валентин Чамбов.

Вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява, че за в бъдеще би трябвало да се акцентира на предварителната защита, която да не разрешава следващи бедствия.

Продължава отстраняването на вредите по железопътната инфраструктура. Засегнатите сектори в региона на наводненията са от порядъка на 3 километра, изясни инженер Красимир Папукчийски, който взе участие в съвещанието на междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне.

Проверките в горите в Карловско не престават, а заместник-министърът на земеделието Валентин Чамбов означи, че инспектираните сечища са 80.

Успоредно с възобновяване от наводненията, в региона върви и подготовката за идния парламентарен избор, а сигнали, че в Карловско няма да съумеят да се оправят с организацията на гласуването, не са подавани към Централната изборна комисия.

До събота гласоподавателите могат да подадат заявление за гласоподаване по сегашен адрес и посредством преносимата урна, припомниха от Централната изборна комисия. От там означиха, че подготовката на предварителния избор върви по проект. Машини за гласоподаване с конфигурирана демо-версия на бюлетината се изпращат из страната, с цел да бъдат извършено подготвително практикуване на избор.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР