Към момента БСП не е търсена за разговори. В момента

...
Към момента БСП не е търсена за разговори. В момента
Коментари Харесай

Симов: Никой не е търсил БСП за разговори

" Към момента Българска социалистическа партия не е търсена за диалози. В момента името на Българска социалистическа партия и на други партии се употребява като опит за някаква интрижка в буреносните връзки сред първите две политически сили. Българска социалистическа партия обаче не е бърсалка за ничии мръсни ръце. Българска социалистическа партия няма да служи като мотив в това едните да извиват ръцете на другите или противоположното ".

Това съобщи пред Александър Симов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Този безпорядък с приказки няма да го решим. Трябва да се поговори, с цел да се види дали има опция за намиране на някакво решение. В тази обстановка считам, че Българска социалистическа партия има извънредно рационална позиция. Ако бъдем потърсени за диалози, в случай че ни бъде препоръчано нещо сходно като опция за ръководство, ние ще попитаме нашите гласоподаватели. До тогава всичко е политическо дилетантство ", разяснява той в предаването " 12+3 ".

Неговото персонално мнение обаче е, че Българска социалистическа партия не би трябвало да взе участие в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Не си представям Българска социалистическа партия да поддържа партия и кабинет на ГЕРБ ", безапелационен е той.

" Изборите повтарят една и съща картина. Исках да видя дали е допустимо в България да се сътвори експертно държавно управление с съответна стратегия, в случай че би трябвало и с стеснен мандат, тъй като виждам по какъв начин се натрупат проблемите на хората и никой не ги взема решение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР