Към края сте на дълъг и изморителен ден. Пътувате час

...
Към края сте на дълъг и изморителен ден. Пътувате час
Коментари Харесай

Най-красивите униформи, които превръщат борда на самолета в моден подиум

Към края сте на дълъг и изтощителен ден. Пътувате час до летището, а откакто все някак сте замъкнали куфарите си до мястото за чекиране, чакате още. Когато най-сетне се качите на борда на самолета, нямате самообладание да облегнете глава, с цел да заспите.

Желанието ви за сън обаче внезапно се изпарява. Вече не може да отлепите взор от облеклата на стюардесите. Дали към този момент не сънувате, че инцидентно сте се озовали измежду публиката на някое фешън ревю, където показват последна сбирка haute couture?

 мода униформи стюардеси Turkish Airlines

Тази обстановка може в действителност да ви се случи, в случай че имате щастието да попаднете на борда на някоя от авиолиниите, които обличат стюардесите като за котешка пътека.

Редица компании издигат униформите на чиновниците си на последващо равнище, обръщайки се към дизайнери на висша мода. За авиолиниите значимо костюмите да включват и обичайни детайли на културата, откъдето произлиза компанията.

Така униформите реализират освен жанр, който няма по какъв начин да остане неусетен, само че и еднаквост, която няма по какъв начин да бъде сбъркана с друга. А на нас не ни остава нищо, с изключение на да се любуваме на полета и гледката освен през прозореца, само че тази и на борда с нейните цветове, форми и материи.

 мода униформи стюардеси Turkish Airlines

Вижте някои от най-впечатляващите дрехи за стюардеси в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР