Към края на пролетта ще имаме рязко намаляване на случаите,

...
Към края на пролетта ще имаме рязко намаляване на случаите,
Коментари Харесай

Кантарджиев прогнозира затишие на COVID-19 през лятото

Към края на пролетта ще имаме внезапно понижаване на случаите, даже в нашата страната. Лятото ще имаме мъртвило. Това предвижда проф. Тодор Кантарджиев пред БНР. Той добави, че здравната система ще супява елементарно да лимитира обособени гърмежи на заболяемостта наесен.

Професорът разяснява, че позитивната наклонност при новия вид Омикрон е, че доста невисок % влизат в болница и доста невисок % са с тежки прояви на болестта.
Омикрон носи загуби за фармацевтичните компании
Аналитичната компания Airfinity, основана в Лондон, показа смяна в прогнози за фармацевтичните компании, които създават ваксини...
Прочети повече
``В нашата страна има несъмнено доказателство, че болестта минава по-леко``, съобщи той и даде образец с резултати, съгласно които от секвенирани проби едвам 7 души от 227 с Омикрон са на болнично лекуване. За хората без ваксина и без допир с предходни разновидности на ковид обаче, заплахата да попаднат в болница остава огромна, предизвести той и добави, че би трябвало да се плануват още болнични кревати за деца, тъй като при последната вълна пораства броят на най-малките пациенти.

Мерките не би трябвало да са доста строги и ограничаващи, само че би трябвало да са навременни ", зави проф. Кантарджиев. Според него резултатът на въвежданите ограничения би трябвало да е забележим след две седмици, в противоположен случай се губи мотивацията на популацията.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР