Към днешна дата област Варна е синя. Нашата заявка в

...
Към днешна дата област Варна е синя. Нашата заявка в
Коментари Харесай

ГЕРБ стартира предизборната си кампания във Варна


" Към днешна дата област Варна е синя. Нашата поръчка в региона е победа, победа, която да изпрати в Народното събрание подготвени, почтени, готови хора, с разнообразни профили, обединени от еднакви ценности, обединени от желанието си да работят за положителното за хората. Вижда се от всички трансформацията на всяко едно обитаемо място в област Варна и напъните на кметовете на ГЕРБ с поддръжката на държавното управление и премиера Бойко Борисов, да се случват прелестни неща във всяка една от общините. Тази смяна води до по-добра среда за живот и по-добри места за работа ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на морската столица Иван Портних.

Той показа за трети многомандатен избирателен регион. 

" Доверието се печели с работа. Във времето сме посочили освен извънредно положителни резултати, само че и това че ще продължим да работим във всички тези посоки, в които работихме в последните години. Това движение, което успяхме да демонстрираме в последните години би трябвало освен да се резервира, само че и да се продължи, макар всички спънки на пандемията. Убеден съм, че ние знаем и можем и сме го потвърдили. Основен приоритет остава налагането на Варна като Град на знанието, новата икономическа индустриална зона, с по-високи софтуерни производства, въз основата на действителната основа за основаване на по-добри работни места, превръщането на Варна в дестинация на четири сезона, за което имаме всички предпоставки на база на културно-историческото завещание, на база културно-събитийните действия, които ще развиваме. Това е и грижа за туристическия бранш, който да има освен един добър летен сезон, само че и претовареност целогодишно. В тази връзка имаме неповторимо естествено благосъстояние, минералните ни води, които са прелестна даденост за развиване на Варна и района ", добави Иван Портних.

" Ще продължим да работим върху това Варна да бъде град на знанието, морска столица, а за какво не и туристическа столица на България ", съобщи проф..

Той напомни, че една не част от неговата младост е предходна точно във Варна, където е изкарал образованието си по медицина.

" Никога няма да не помни тези скъпи за мен мемоари свързани с Варна и най-много топлината в сърцето ми, когато си спомня за учението си в Медицинския университет. Именно тук получих извънредно доста познания и умения, с цел да стана лекарят, който съм сега. И да, вечно в моето сърце Варна ще остане и ще бъде морската столица на България.

Ще работя интензивно това да се резервира, тъй като с годините градът закупи един извънредно добър образ. Варна е град и на знанието, което се дължи на университетите, които покриват съвсем всички значими профили за развиването на една страна. Когато знанието върви ръка за ръка с науката, това дава опция на бизнеса да се развива. Всичко това е само и единствено в интерес на хората.

Сега следва и летния сезон. По този мотив организирахме среща с представители на туристическия отрасъл. Ангажирахме се този летен сезон да не бъде провален и ще работим интензивно той да бъде сполучлив. За да се случи това сме си сложили и няколко значими цели. На първо място да създадем по този начин, че туристите да желаят да идват в България. Важно за нас е и да осигурим здравословна среда за пълноценна отмора, само че и да осигурим сигурност на нашите жители.

Хората работещи в бранша ще имат опция да си слагат ваксини преди началото на дейния туристически сезон.

Когато приказваме за туризъм, с изключение на всеобщия, културно-историческия туризъм, Варна има големият капацитет да развива и медицинския. Тук можем да разчитаме на всички лечебни заведения на територията на града, които с изключение на, че са добре оборудвани разполагат и с прелестни медицински експерти.

И отново споделя, ще продължим да работим върху това Варна да бъде град на знанието, морска столица, а за какво не и туристическа столица на България “, сподели още проф..

Той даде обещание, че предизборната акция ще бъде построена на позитивни послания и доста срещи с варненци.

" Искаме да чуем мнението на хората, да чуем техните недоволства и въпроси, с цел да можем да бъдем в действителност потребни за града “, сподели в умозаключение лидерът на листата на коалиция ГЕРБ/СДС във Варна.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР