Към днешен ден, за едни от най-добрите безжични слушалки на

...
Към днешен ден, за едни от най-добрите безжични слушалки на
Коментари Харесай

Oppo O-Free: нови безжични слушалки, по-качествени и по-евтини от AirPods

Към сегашен ден, за едни от най-хубавите безжични слушалки на пазара се смятат AirPods, основани от Apple през 2016 година.
В края на този месец излязоха китайските безжични слушалки Oppo O-Free . Според производителя, а и съгласно някои експерти, китайските слушалки са по-добри от AirPods.



Новите слушалки се слагат съвсем в ушния канал и добре изолират външните шумове. Производителят подсигурява превъзходно качество на звука, а техният дизайн е новаторски и хубав. С едно зареждане слушалките Oppo O-Free могат да работят в продължение на 4 часа. Зареждането става благодарение на специфичен кейс, който се употребява и за тяхното предпазване и превозване. При потреблението на калъфа тяхната самостоятелност нараства до 12 часа.



Китайските слушалки употребяват Bluetooth 4.2 LE безжична връзка и се базират на профилирания процесор Qualcomm QCS5100. Налична е хардуерната поддръжка на aptX и aptX HD кодеците, осигуряващи първокачествен тон. Технологията TrueWireless Stereo обезпечава стерео тон с изключително високо качество. Вграден е преводач, само че Oppo към този момент не е оповестил кои езици се поддържат.



Китайските безжични слушалки Oppo O-Free се продават при цена $105 . Това е към 1,5 пъти по-малко от цената на AirPods.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР