Към днешен ден са продадени милиарди Android смартфони, а много

...
Към днешен ден са продадени милиарди Android смартфони, а много
Коментари Харесай

Потребителски фърмуер от Cyanogen повече няма да има

Към сегашен ден са продадени милиарди Android смарт телефони, а доста хора са конфигурирали потребителския фърмуер на Cyanogen, добавящ неповторими функционалности и благоприятни условия.
Уеб-порталът Axios заяви, че компанията Cyanogen , която от 10 години основава потребителски фърмуер въз основата на операционната система Android, е сменил активността си. Cyanogen в този момент се назовава Cyngn и към този момент се занимава с създаването на програмен продукт за роботизирани коли.



Заедно със промяната на активността, Cyngn нае 30 нови експерта, доста от които с десетилетен опит за работа във Фейсбук, Mercedes-Benz, Future Mobility и други сходни компании. Основната задача на тогавашния производител на потребителски фърмуер за смарт телефони е основаването на неповторим програмен продукт за роботизирани коли, които могат независимо да се придвижват и в места, без пътна маркировка и даже без пътища.



Cyanogen се популяризира със своя доста известен фърмуер CyanogenMod и Cyanogen OS , които постоянно излизаха и последователно обхвана стотици смарт телефони. Сега към този момент е ясно, че повече няма да има от този фърмуер, тъй като някогашният началник на на компанията също я напусна и сътвори плана Lineage OS за писане на най-разнообразен програмен продукт. Но там работата нещо не върви и множеството експерти напуснаха компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР