Към днешен ден пазарът на мобилни устройства се състои от

...
Към днешен ден пазарът на мобилни устройства се състои от
Коментари Харесай

Петте най-продавани в света смартфони, според Canalys

Към сегашен ден пазарът на мобилни устройства се състои от няколко милиона разнообразни смарт телефона, създадени през последните няколко години. Аналитичната компания Canalys разгласява през днешния ден своя доклад, в който са оповестени петте най-популярни в света смарт телефони, които се радват на най-голямо потребителско търсене.
Според Canalys , най-популярният смарт телефон за Q3 2017 година е 4,7-инчовият iPhone 7 , от който през последното тримесечие са продадени 13 милиона устройства. На второ място е iPhone 6s със 7,9 милиона продажби. На почетното трето място е класиран бюджетния Samsung Galaxy J2 Prime със 7,8 милиона продажби в целия свят.



С дребна разлика на четвърто място се подрежда Oppo A57 със 7,8 милиона продадени екземпляра. Петицата на най-продаваните в света смарт телефони приключва с китайския флагман Oppo R11, закупен от 7,2 милиона души.

Ако се сумират всички продадени през третото тримесечие на тази година смарт телефони, се получават 375,9 милиона устройства, което е с 5,9% повече в сравнение с за същия интервал на предходната година.



Очевидно е, че продажбите на смарт телефони с всяка минала година се усилват, а производителите оферират нови благоприятни условия и функционалности, които се харесват на потребителите от целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР