Към 2021 г. премиите в киберзастрахованетоте ще достигнат $4 млрд.

...
Към 2021 г. премиите в киберзастрахованетоте ще достигнат $4 млрд.
Коментари Харесай

Aon определи кои застрахователни премии ще нарастват най бързо през следващите години

Към 2021 година наградите в киберзастрахованетоте ще доближат $4 милиарда

Към 2021 година международното общо обезпечаване ще доближи $730 милиарда със средногодишен ритъм на растежа 5,3%, сочи проучване на Aon Inpoint, профилирано звено на една от водещите компании за оценка на рисковете – Aon. Проучването обобщава данните за застраховките, добити от корпоративния, държавния браншове и нетърговските организации в интервала 2013-2017 година и прави прогноза за околните години.
Най-висок ритъм на растежа се следи при киберзастраховането и наклонността ще се резервира и към 2021 година През предходните 5 години наградите в този сегмент демонстрират забележителен растеж от 23% на годишна база, което дава съображение да се заключи, че към 2021 година те ще доближат $4 милиарда със средногодишен ритъм на растеж от 14,1%. Според Майкъл Моран, общоприет шеф на Aon Inpoint, наклонността е продължение на държанието на фирмите и увеличение полезността на нематериалните активи, като кибер- и интелектуална благосъстоятелност.
Докладът сочи още, че индустриалният сегмент генерира най-високите награди в международен мащаб през 2017 година, към $111 милиарда На второ място е селското стопанство, риболовът и горското стопанство със $72 милиарда, главно генерирани в Китай и Съединени американски щати.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР