Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на

...
Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на
Коментари Харесай

Божков: Не дължа данъци на хазната, който твърди противното, ще го съдя

Към 17.06.2020 година не дължа никакви налози и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Това написа в своята Фейсбук страница от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
" Фактите и доказателствата не значат нищо за прокуратурата. Не са им нужни, с цел да разгласят всеки за нарушител. С дейното подпомагане на ръководещата хунта - недосегаема и невидима за Гешев ", написа Васил Божков.
" Фалшиви доказателства, неистини, неспиращ гнет и закани към очевидците, грабежи и нарушение на човешки права са инструментите на „ инструмента “.
Към 17.06.2020 година не дължа никакви налози и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Можете да видите и налозите, които съм платил в България, като физическо лице през последните 4 години ", отбелязва Божков и ползва информация от данъчни заявления към Национална агенция за приходите.

" Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лв., плащани от фирмите ми ", твърди още Божков. Той приключва обявата си с думите, че заличаването на България може да бъде спряно.
Припомняме, че по-рано основният прокурор Иван Гешев разяснява пред медиите информацията, която споделя в обществените мрежи Божков. Гешев сподели, че наблюдаващите прокурори ще ревизират дали предприемачът е и отстъпник, както твърди. " Не помня да съм го виждал с Желю Желев, само че може да е бил отстъпник и на Магурата ", означи обвинител номер едно. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР